/ Nyheter

Trailertime - Del 5

Her kommer det sannelig noen flere trailere. Vi nærmer oss første filmpremiere med stormskritt, så dette er siste oppvarming fra vår side.

Sist oppdatert: 4. september 2007 kl 19.24
Happy Pro og en gjeng norske snowboardere er klare med Wrecked. Foto: Happypro
Happy Pro og en gjeng norske snowboardere er klare med Wrecked. Foto: Happypro
Lesetid: 4 minutter

Gled deg videre: En jente snowboardfilm presenteres med skikkelig bra trailer, Sugarshack kommer igjen på banen. I Nobody loves får vi se blant andre Paddy Graham og vår egen Gaute Håker kjøre stilfullt og hardt på den europeiske snøscenen. Håker er også med i Happy pro sin Wrecked. Den siste filmen som presenteres er Walk the Plank fra Pirate Movie Productions.

FLOAT (snowboard)

Neu Media Company

En jentefilm med en så godt produsert trailer er skjelden vare. Dette ser rett og slett veldig lovende ut! Mange gode kjørere som Chanelle Sladics, Jamie Anderson, Lisa Filzmoser, Melissa Evens og Sachi Tanaka viser at nivået på jentesiden stiger raskt. Kult å se slike gode filmproduksjoner på jentefronten, for disse er det alt for få av! Så vidt jeg vet, skulle denne filmen i utgangspunktet få en konkurrent, men denne filmen ble det ikke noe av pga sponsor problemer! Vi håper på det sterkeste at filmer som Float ser ut til å være, kan bevise at gode jentefilmer er liv laga.

Nett: floatfilm.com

WRECKED (ski)

Happypro

Dette er lekent, uhøytidelig, morsomt og ganske så bra! Happy pro ser ut til å ha tatt noen steg videre! Gode kjørere, bra spots og mye bedre filming redigering ser ut til å gjøre sitt. Og bra det er så uhøytidelig som det er! Christopher Helberg, Erik Naess, Gaute Håker, Gunnar Steinsheim, Haakon Kirkemo, Jon Anders Lindstad, Kai Robin Havnaa, Kim Hellebust, Marius Smith, Markus Hansen, Remi Keiseraas, Steffen Hamre, Tor Eivind Lindstad og andre venner står for en ung og sterk besetning!! Jeg blir i alle fall like stoka når jeg ser kjente fjes på norske scenen bli bedre og bedre!

nett: happypro.net

TRY THIS AT HOME

Sugarshak

Stor i backcountry og teknisk urban er stikkordene for denne filmen! Nivået ser ut til å ligge høyt, de kjører hardt, snøen er fin løs og betongen hard. Ride teamet er sterkt representert i denne filmen, så får vi vente å se om DCP, Alex Cantin, David Melancon, Louif Paradis, Etienne Tremblay, Max Baillargeon, LNP, Nic Sauvé og Charles Gagnon leverer varene som de har gjort før! Kanadisk og amerikansk backcountry får nok en gang gjennomgå, men med skutere klarer de fremdeles å finne BC spots som ikke er filmet på.

Nett: sugarshackmovies.com/

NOBODY LOVES (ski)

Regime Change Productions

Her får vi europeisk park og backcountry i en herlig blanding. Mange gode kjørere der vi ser Gaute Håker bevise hvorfor han av mange regnes som blant de beste kjørerne i Europa på sitt segment! Paddy Graham og et kobbel av andre knallgode europeiske kjørere serverer oss mye godsaker, og filmen ser ellers lovende ut. Men etter å ha sett traileren noen ganger er det stort sett Håker sin cork 7 over step-over´n i La Clusaz som sitter igjen på netthinna. Med i filmen er Fabien Maierhofer, Paddy Graham, Gaute Håker, Arnaud Rougier, Henrik Harlaut, Russ Henshaw, Pierre Guyot, Nico Zacek, Murray Buchen, Paco Gercia, Erik Strand, Laurend Thevenet, Ted Foster, Antoine Diet, Tobi Reindl, Thomas Hlawitschka og flere og de herjer alt fra urban, park til backcountry over hele verden.

Nett: regimechangeproductions.com

WALK THE PLANK (Snowboard)

Pirate Movie Productions

Dette er nok en stor europeisk produksjon, som en del av den gledelige tendensen at den europeiske snowboard- og ski scenen står sterkere og sterkere. Walk the Plank leverer, og vi kan så godt som garantere at dette blir en kjempefilm. Flott filming, fantastiske kjørere og mange gode spots. Danny Larsen og Erik Haugo er her med i en produksjon som mange vil nyte utover høsten og vinteren og de er i selskap med et eksklusivt lag består av Gigi Rüf, Lukas Goller, Marco Feichfner, Chris Sörman, Anne-Flore Marxer, Aleksi Vanninen, Björn Hartwegen, Köppler, Andreas Monsberger, Hannes Metzler, Hans Åhlund, Dimitry Fisenko og Martin Sandberg.

Feelgood til fingertuppene, god kjøring og produksjon som holder høy standard!

Nett: pirate-movie-production.com

FLOAT - Neu media company

Publisert 4. september 2007 kl 12.57
Sist oppdatert 4. september 2007 kl 19.24
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen