/ Nyheter

Trailertime - Del 4

Inspirert og lykkelige sitter noen tusen nordmenn og kvinner og skjelver i abstinenser og kan knapt nok holde ut ventetiden frem til første snøfall. La oss skjelve litt til!

Sist oppdatert: 29. august 2007 kl 19.46
Store backcountry-hopp holder seg trendy også i år. Det kan vi like.
Store backcountry-hopp holder seg trendy også i år. Det kan vi like.
Lesetid: 3 minutter

En ting er nemlig sikkert, vi har mange fete ski og snowboardfilmer å se frem til i høst! Nå er premierehøsten her og vi kan stikke på utallige filmvisninger eller vente på filmene i posten.

ÜBERMOVIE (snowboard)

Isenseven

I vinter var det mange som la merke til en tysk snowboardfilm, og nå kommer oppfølgeren ”Übermovie”! Produksjonsselskapet Isenseven stiller med en av sesongens mest imponerende trailere med en horde av gode europeiske kjørere, deriblant mange norske! Noen imponerende konstruksjoner i backcountry, imponerende og morsomme jibs og ikke minst heftig kjøring! Hvis denne filmen er i nærheten av så god som traileren, er dette en av årets vinnere!

Med i filmen er: Fredrik Evensen, Chris Patsch, HC Bergheim, André Kuhlmann, Christophe Schmidt, Xaver Hoffmann, Marco Smolla, Tobi Strauss, Erik Botner, Michi Zirngibl, Andre Tröltzsch, Daniel Ek, Basti Kuhn, Philipp Strauss, Peter König og venner.

isenseven.de

THANKS BRAIN

(snowbord)

Think thank

Dette er rett og slett hardcore dirty kjøring! Mye fet jibbing. Lekent, men også stort! Skatestil så det holder. Mye av dette ser pokker´n så underholdende ut! Gleder meg masse til å se denne filmen! Og hvor vanvittig deilig ser ikke det trynet ut på den naturlige hit´n?! Og hvordan gjør du en så smooth 3 ut av en rail som sitter fast i en betongvegg? Du må nok like jibbing, men Thanksbrain stiller som en god kandidat til mange av de store kanonene!

THIS IS FOR EVERYONE

Autumn Line

Denne traileren leverer det tittelen lover: Dette er for alle! Alt fra cat-skiing i backcountry med pillows og pudder til ghetto backyard thugs som kjører nasty urban rails. Gled deg til den skumleste streetrailen du har sett på evigheter og rett over til corny-hjørnet med Robbie Sell og over i gla´kjøring på våren! Og ikke nok med det, men hele filmen ser veldig bra ut!

Med på lista: Gabe Taylor, Robbie Sell, Brendan Heyes, Jake Devine, Tim Eddy, Chris Woodman, Jonas Michilot, Greg Hahn, Pat Lynch, Peter Benchetler, Nick Dirks, Domen Bizjak, Austin Julik-Heine med andre.

autumnline.com

YEAH DUDEb (Ski)

Poorboyz

Tilbake til en gammel kjenning. Poorboyz var i år først ute med teaser allerede i februar! Traileren kom nå i sommer og viser at Poorboyz fremdeles har en utrolig rå oppstilling av kjørere som de fleste andre skifilmselskaper bare kan drømme om. De siste årene har mottakelsen av filmene til PBP vært variert, men i år har de gjort visse utskiftninger og fått friskt blod inn i produksjon og film biten. Og jeg må si det ser ut som noe har forandret seg. Mye humor her, men likevel mye fet kjøring. Både park, urban og fjell. Og det er samtidig fint å se hvor mye oppmerksomhet Andreas Håtveit får. Vi kan nok forvente oss en ganske omfattende Håtveit-part til høsten og forventningene er store! Og viktig helt til slutt: De som skaffer seg ”yeah dude”, sjekk poorboyz sin hjemmeside og se på filmen fra JOI (Jon Olsson Invitational). Dette er en teaser til et tillegg til ”yeah dude”.

poorboyz.com

THE CANDIDE INVITATIONAL STORY (Ski)

Enjoy studios

Helt ærlig vet jeg ikke helt hva dette er, men det er en film, og den skal komme til høsten. Om det er nettbasert eller en dvd-utgivelse, har jeg ikke funnet ut av. Poenget er: dette må sees! Candide i storform med kjøring av en annen dimensjon, og selv om tittelen refererer til hans arrangement i La Clusaz, inneholder filmen mer enn bare footie fra dette arrangementet. Utrolig rå backcountry-kjøring, storfjell og jibbing.

enjoystudios.com

Übermovie fra Isenseven

Publisert 29. august 2007 kl 10.04
Sist oppdatert 29. august 2007 kl 19.46
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen