/ Nyheter

Trailertime - Del 3

Norgesvennene Level 1 Productions er tilbake med traileren til årets film, Absinthe Films har svidd av nok en gigantisk budsjett, Standard Films er sterkt tilbake og TGR er igjen på banen. Fri Flyt gir deg nok en oppdatering på høstens ski- og snowboardfilmer.

Sist oppdatert: 21. august 2007 kl 15.27
Mye godt for øyet i Optimistic? fra Absinthe Films
Mye godt for øyet i Optimistic? fra Absinthe Films
Lesetid: 4 minutter

Denne gangen er det jevnt fordelt mellom ski og snowboard. Det er mange filmer der ute, og her kommer en oppdatering jevnt fordelt mellom park, backcountry-hopp og fjell.

REALTIME (ski)

Level 1 productions

Årets tittel fra våre gode venner i Level 1 productions er noe nytt. Den viser mye god kjøring og Josh Berman gir publikum en liten smakebit av hans talent for redigering. Realtime-traileren jobber seg gjennom Level 1´s sin sesong kronologisk. Det blir spennende å se hvordan dette konseptet fungerer i filmen, men traileren er i allefall en av mine personlige favoritter hittil i år! Med tidligere titler som Long Story Short, Shanghai Six og High Five er det store forventninger som Berman og co må slite med. Her stiller Level 1 med både gamle kjente og nye up and comming. Og etter traileren å dømme vil de nok innfri så til de grader!

Med i filmen er Riley Miller, Corey Vanular, Tanner Rainville, Travis Redd, Sean Decker, Steele Spence, Stefan Thomas, Liam Downey, Mike Hornbeck, Ahmet Dadali, Richard Permin, Tom Wallisch, Adam Delorme, Mike Clarke, Dan Marion, Matt Philippi and freinds.

PS: Både Even Sigstad og Anders Backe er å se i traileren!

OPTIMISTIC ?(snowboard)

Absinthe Films

Og så er det på tide med en av de store på snowboard fronten. Absinthe Films er blant de som har de absolutt feteste budsjettene der ute og de står bak noen av de beste filmene de siste årene. For 3 år siden gav de oss en uforglemmelig session med Travis Rice og Roman deMarchi på Chads Gap i filmen POP, siden har de gitt oss Futureproof og MORE. Her gir de oss en utrolig fet teaser, stort, vilt og vakkert, med mange av de største profilene.

Med i filmen er Justin Bennee, Nicolas Droz, Danny Davis, Marco Feichtner, MFM, Matt Beardmore, Wolfgang Nyvelt, Sylvain Bourbousson, Hans Ahlund, Jules Reymond, Mikey Leblanc, Kurt Wastell, Erick Christensen, Gigi Ruf og Nicolas Muller.

CATCH THE VAPORS (snowboard)

Standard Films

Det er mye en kan si om Standard. De har laget snowboardfilmer i en evighet og for noen år siden slapp de kanskje en kjedelig film eller to, men det er ubestridelig av de leverte en fet film med Draw the line i fjor, og at årets Catch the Vapors ser ganske så utrolig fet ut! Sjekk den fs 7én ut klippen midt i traileren! Det ser lovende ut for Standard, og en slik trailer får lengselen til premieretiden til å vokse drastisk, for ikke å snakke om en ustoppelig trang til å komme seg på snø!

Stjernegalleriet inneholder Mark Landvik, John Jackson, Mads Jonsson, Jeremy Jones, Kazuhiro Kokubo, Eric Jackson, Chas Guldemond, Mitch Reed, Juusi Laivisto, Danny Kass, Mathieu Crepel, Scotty Arnold, Jonas Eremy, Christ Demolski, Lonnie Kauk og Mason Aguirre.

LOST AND FOUND (ski og snowboard)

Teton Gravity Research

Dette er en gjeng som nok hele tiden har hatt det morsomt med å lage filmer, og den humoren kommer mer og mer frem også i filmene, samtidig som kvaliteten på kjøringen, redigeringen og helheten stadig blir bedre! I fjor hadde de en av sesongens beste filmer med Anomaly, og i år stiller de med Lost and found, og noen ganske så tullete teasere. Men det er bare å feie all skepsis til side, for de har både gode jibbere og legendariske storfjellskjørere på lista i år, og som alltid har de med seg noen snowboardere, men alt i alt er det en skifilm. Seth Morrison står i front for en utrolig rutinert og imponerende storfjellsgjeng, mens sage og et kobbel av andre tar seg av alt fra fjell til urban rails. I god TGR tradisjon vil nok mesteparten av filmen dreie seg om dyp pudder, men eller uten hopp involvert! Dette ser veldig bra ut, og vi gleder oss!

Lost and found - Teton Gravity Research

Publisert 26. juli 2007 kl 10.17
Sist oppdatert 21. august 2007 kl 15.27
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen