/ Nyheter

Trailertime - Del 2

Fri Flyt fortsetter oppdateringen av trailerparken. Denne gangen vier vi plass til to skifilmer og to snowboardfilmer. Innta plassene!

Sist oppdatert: 19. juni 2007 kl 11.06
Kameracrewet til Mack Dawg Productions er ute med ny trailer.
Kameracrewet til Mack Dawg Productions er ute med ny trailer.
Lesetid: 3 minutter

Gjør det klar for trailer med Theory-3 sin ”PNW”, MDP´s ”We´re People Too”, Rage sin ”Enjoy” og Alterna står stolt med sin ”Apples and Oranges”.

THE PACIFIC NORTHWEST & PRETTY NICE WEATHER (Ski)

Theory - 3 media

Det Vancouver baserte selskapet Theroy-3 har jobbet seg opp de siste årene. Fjoråret leverte de photoPlay, som i manges øyne var deres store gjennombrudd. De har hittil ikke vært synlige i Norge, men det er fult mulig de kommer til å markere seg sterkt denne kommende høsten med filmen PNW: ”The Pacific Northwest & Pretty nice weather”! Med på lista er det mange navn som kjører hardt på den nord-amerikanske skiscenen: Joe Schuster stilrent som alltid, Max Hill leker seg med shifty´s, Riley Leboe presterer i backcountry, Bradon Kelly er i storform og Charley Ager går stort og teknisk i herlig kanadisk pudder! Her er en film med masse fete BC-hopp, utrolig mengder løssnø, og en kobbel av superdyktige kjørere som viser imponerende kjøring i en av de råeste snøvinterne på den amerikanske og kanadiske vestkysten på lenge!

WE`RE PEOPLE TOO (snowboarding)

Mack Dawg Productions

Forrige gang var Mack Dawg sin ”Picture this!” trailer som fikk oppmerksomhet, i dag er det ”We´re people too” som skal til pers! Mack Dawg stiller med nok en trailer som imponerer. Nok en gang fet filming og redigering, en uhøytidelig stemning og bra kjøring! Sterke kjørere som Nima Jalali, Bryan Fox, Josh Mills, Justin Hebbel og Jon Kooley leker seg på backcountry hopp og mye bra footie av street-rails. Store deler av besetningen stammer fra Neoproto films som ble lagt ned for to sesonger siden etter deres ”Some kind of life”, som er en av mine personlige favorittfilmer! For mange er disse kjørerne ukjente, men de er så absolutt verdt å se nærmere på! Som i Neoproto films stil ser dette ut til å være en annerledes underholdendes film!

ENJOY (ski)

Ragefilms

Mange ble kjent med Ragefilms i fjor med deres Corduroy. I år er de tilbake med ”Enjoy”, en film som tydelig viser progresjonen til selskapet, og at det virkelig skjer store ting i skimiljøet, her sett fra et film-crew med et litt annet budsjett enn MSP og Poorboyz. Traileren inneholder imponerende kjøring bra elever som Kyler Cooley, Ian Cosco, nykommeren Ahmet Dadali, railmester Tim Russel, storfjellskjøreren Julian Carr og flere, alle i en salig blanding av heftig storfjellskjøring, store hopp og utrolig teknisk railkjøring. Fra parkkjøring og urban rails til Alaska heliskiing!

APPLES & ORANGES (snowboard)

Alterna Action Films

Alterna Action Films er nok et selskap som også ligger litt på sidelinjen av selskaper som Mack Dawg og Standard Films. For to år siden presenterte de en utrolig bra film ved navn ”Shreddiquette”, i fjor var det ”In transit” og årets ”Apples & Oranges” følger godt opp! Alterna som i utgangspunktet leverte bra filmer, ser ut til å ha lært mye av den finske filmen ”Elekrep” som mange andre. De har hevet filminga og kjøringen enda noen hakk! Med en drøss av locations og en sterk line-up av kjørere, som JF Fortin, Jon Cartwright og Matt Belzile lover dette godt: Se og døm selv!

Trailerene kan også sees høyoppløst på linkene til høyre

Traileren til Ragefilms ENJOY

Publisert 19. juni 2007 kl 10.51
Sist oppdatert 19. juni 2007 kl 11.06
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen