/ Nyheter

Trailertime! - Del 1

Her kommer sesongens første oppdatering med trailere på friflyt.no. Kjærkomne smakebiter før høstens orgie i vinternytelser!

Sist oppdatert: 19. juni 2007 kl 10.37
Picture This fra Mack Dawg Productions blir en av vinterens desiderte høydepunkter.
Picture This fra Mack Dawg Productions blir en av vinterens desiderte høydepunkter.
Lesetid: 2 minutter

Som alltid gleder vi oss stort til høstens filmer, og det er alltid like velkomment når produksjonsselskapene legger ut sine nye trailere - smakebiter før høstens orgie i vinternytelser! Mange filmselskaper jobber fortsatt med å ferdigstille sine trailere, men heldigvis for oss ligger noen der ute allerede. I de aller fleste tilfeller er det tydelig at store deler av vestkysten i USA og Canada har hatt en eventyrlig sesong!

PICTURE THIS

Mack Dawg Productions

Nok en gang jobber Mack Dawg Productions med å tilfredstille de store forventningene. Etter traileren å dømme, skal ikke det blir noe problem! Utvilsomt en usedvanlig mektig trailer med tanke på filming og redigering, og siden kjøringen ser ut til å være like imponerende, er det bare å glede seg! Andreas Ygre Wiig forsvarer den norske æren blant en stjernespekket besetning!

IDEA

Studio 441

Eric Iberg er også tilbake på banen. Denne gangen har han jobbet med et ganske så annerledes filmprosjekt. I år har han hatt med seg Andy Mahre, ”Pep” Fujas og Eric Pollard. Dette er et portrett av deres vinkling på sporten. Her får vi et innblikk i tre av skiverdens mest innflytelsesrike utøvere under sin sesong og deres måte å leve livet på! Derav navnet ”Idea”.

SEVEN SUNNY DAYS

Matchstick Productions

Norgesvennene i Matchstick Productions har sluppet sin nye trailer til filmen ”Seven Sunny Days”. Her får vi se mange av de kjente MSP kjørerne, som Shane McConkey, Hugo Harrisson, og Eric Hjorleifson osv. I år er også CR Johnson tilbake etter hans nesten fatale ulykke julen for 1,5 år siden, i tillegg er Jon Olsson og TJ Schiller med på den imponerende listen!

BELIEVE TANNER

Oakley

Nok en gang har Tanner Hall et filmprosjekt. Denne gang satser han høyere enn noen gang. Første inntrykket ser lovende ut. Bedre bilder og imponerende kjøring. Det er tydelig at Tanner og hans venner, som JP Auclair, Kye Peterson og Anthony Boronovski, i større og større grad nyter livets glade dager i løssnøen enn tidligere! Traileren avslutter med en helt utrolig pillow-line, utvilsomt den største og bratteste vi har sett!

Traileren til Mack Dawg Productions PICTURE THIS

Publisert 13. juni 2007 kl 11.15
Sist oppdatert 19. juni 2007 kl 10.37
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen