/ Nyheter

Rattkjelke tar av

Om vi kaller det freestyle på rattkjelke, så skjønner du hva vi snakker om. Denne farsotten har fått norske ben å skli på, og denne vinteren kan bli SMX´ store gjennombrudd.

Sist oppdatert: 24. november 2006 kl 09.51
Freestyle på rattkjelke kan bli ett av årets store vinter-hits.
Freestyle på rattkjelke kan bli ett av årets store vinter-hits.
Lesetid: 2 minutter

Norske North Legion er produsent til noen av markedets ledende SMX´er, (Snow Mountain Cross) som er sterkt inspirert av terrengsykler med demping og heavy duty konstruksjon laget for å tåle harde landinger og herjing i bakken.

– Vi har vært på noen salgs- og promoteringsturer til både Østerrike, Tyskland, Frankrike og Canada. Responsen er utrolig bra og vi opplever at vi har produsert alt for få enheter til å kunne levere i forhold til etterspørselen i år. Vi vurderer nå å sette i gang en ekstra produksjon for å kunne tilfredsstille litt av etterspørselen. Vi har foreløpig satt opp testsentere i Norge, Tyskland, Frankrike, Sveits og Østerrike, men det ser også ut som vi får til noe både i Whistler og på Vancouver Island i Canada. I går ble det klart at også Varingskollen blir test senter denne sesongen, forteller Egil Stene-Johansen som er salgs og markedssjef i North Legion.

For tiden jobber de med Adidas mot å lansere den første store konkurransen som vil få global tv dekning (Extremesport Channel, Fox USA, ESPN Brasil og Asia, og mange flere har allerede bekreftet at de vil sende 30 min). Arrangementet skjer 9. desember i Europas største innendørs skihall som åpner utenfor Hamburg 8.des. Dette blir derfor hovedattraksjonen for åpningshelgen. Mange av verdens største freeride moutainbikere har allerede bekreftet at de kommer og det vil være 25 utøvere totalt som konkurrerer på SMX.

– Vi jobber også med mange show-eventer i alle landene vi har testsentere så vi regner med 15 – 20 show i år. Aller første skjer under åpningshelgen på Geilo 24. – 26. november, avslutter Egil til friflyt.no

Publisert 24. november 2006 kl 09.29
Sist oppdatert 24. november 2006 kl 09.51
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen