/ Nyheter

Oktoberutgaven er løs!

Fri Flyt revolusjonerer skitestene! I den nye oktoberutgaven har vi tidenes grundigste og mest vitenskapelige test av vinterens aller feiteste frikjøringsski. Vi har også testet årets nyheter fra pakketurselskapene og sett på høstens ski- og snowboardfimer. Med bladet følger også en gratis DVD fra VastAwards, verdens største skifilmkonkurranse!

Sist oppdatert: 26. september 2006 kl 22.47
Oktoberutgaven er løs!
Oktoberutgaven er løs!
Lesetid: 2 minutter

SKITEST: Denne høsten vil du oppleve at Fri Flyt løfter skitestene opp på et nytt nivå, som skal gjøre det enklere for deg å vurdere de ulike modellene. Fortsatt har vi selvsagt prøvekjørt plankene på vintersnø, men nå gir vi deg i tillegg nøyaktige beregninger av stivheten i fram- og bakski, samt arealmålet under sålen på pudderskiene. Vi sveiver i gang skitest-høsten med 12 superbrede ski: Atomic Big Daddy, Atomic Thug, Dynastar Legend Pro Rider XXL, Elan M1111, 4FRNT EHP 193, Goode Carbon 116, Head Mojo 105, Movement Goliath, Nordica Supercharger Blower, K2 Made´n AK, K2 Pontoon og Völkl Sumo.

PÅ CHARTERTUR? Engelberg, Les Arcs, Niseko/Japan og Bad Kleinkirchheim. Dette er nyhetene fra charterselskapene i vinter. Fri Flyt gir deg testrapport fra hvert av stedene - og en dyptpløyende reportasje fra pakketur til Saas Fee i Sveits.

JIBBEFANTOMENE: Fest sikkerhetsbeltene; nyt 10 siders bildegalleri med jibberne PK Hunder, Espen Linnerud og Christopher Frankum på roadtrip i Sveits.

HØSTENS NYE FILMER: Snøen mangler ennå, dvd-spilleren kaller. Vi gir deg oversikten over høstens viktigste ski- og snowboardfilmer.

VIND OG BØLGER: Om vinteren stikker de dyktigste norske surferne og brettseilerne sørover. Til Sør-Afrika. Fri Flyt har vært med!

DRAMMENPUDDER: Drammen er kjent for alt annet enn offpistkjøring. Men sist vinter var det her det snødde mest. Bli med til Aronsløypa.

FREDRIK AUSTBØ: Surf, skate, snow - ja, takk. En 18-åring fra Stavanger er klar til å bli hele verdens brettikon.

ÅRE I SVERIGE: Åre er Skandinavias eneste skisted av internasjonal klasse. Punktum. Vi gir deg den fullstendige frikjøringsguiden til svenskenes stolthet.

KANADISK SKOGSPERLE: I rekken av hemmelige, kanadiske fristelser kan vi denne gang presentere skogskjøringen i Castle Mountain.

DAVO KARNICAR: En 44-åring fra Slovenia er verdens fremste skibestiger. Fri Flyt tok ham med på tur i Jotunheimen.

KITE PÅ JYLLAND: Flatt vann eller bølger? Fri Flyt har vært på kitetur til Klitmøller på vestkysten - og tilliggende herligheter.

FOR IKKE Å GLEMME: Klatring i Spania, elvepadling i California, skikjører og basehopper Espen Fadnes, toppturer i Rondane - og 12 brennheite jakkenyheter for vinteren.

Som vedlegg til bladet får du også med en gratis DVD med alle bidragene til VAST AWARDS, verdens største skifilmkonkurranse. Se filmene og stem på din favoritt!

Publisert 26. september 2006 kl 11.32
Sist oppdatert 26. september 2006 kl 22.47
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen