/ Nyheter

Fyll opp karmakontoen

Klatrelegende og livsnyter Kristen Reagan inviterer igjen til KarmaCamp. Voksne barn møtes til lek på Hestholmen for å utfordre fysikk og psyke.

Sist oppdatert: 23. juni 2009 kl 14.16
VOKSENLEK: Vil du prøve padling og stand up paddle board? Dra på KarmaCamp.
VOKSENLEK: Vil du prøve padling og stand up paddle board? Dra på KarmaCamp.
Lesetid: 2 minutter

– KarmaCamp er et uformelt møtested hvor alt av utstyr og muligheter for aktivitet er tilgjengelig på den lille øya Hestholmen utenfor Brevik. Innen alle aktivitetene har noen deltagere god erfaring og kompetanse, mens andre er helt uerfarne. Du trenger ikke å ha noe forhåndskunnskap for å kose deg på KarmaCamp. Aktivitetene anpasses det nivået du er på. Både instruktører og andre deltagere bidrar med den veiledningen som trengs for å komme i gang, forteller arrangør Kristen Reagan.

Også i år blir det KarmaCamp siste helgen i august. Konseptet har vært så vidt vellykket at det ikke blir store forandringer. Som tidligere år kan alle glade og lekne mennesker fra 18 år og langt oppover til å prøve Yoga, kiting, seiling, windsurfing, klatring, slakkline, stand up paddle board, strandvolleyball, stup/hopp, kajakkpadling og andre morsomme aktiviteter. Her kan du se fjorårets video:

– Ellers blir det fotball, bordtennis, grilling, bålkos, munnspill, rommer, gitarspill og allsang. Og ikke minst er det anbefalt og innimellom bare sitte på et svaberg, puste sjøluften dypt inn og se utover havet, fortsetter Reagan.

Arrangørenes visjon er at alle deltagerne skal ha det kjempegøy og føle en generell opplevelse av mestring, samhold, hygge, fellesskap og god stemning. Alle som ønsker kan få en innføring i og lære en eller flere aktiviteter, samt få en forståelse av hvordan yoga fungerer og virker inn, både fysisk og mentalt.

– Stemningen, aktivitetene og naturen på KarmaCamp skal inspirere til å være her og nå og glemme bekymringer, stress og mas i hverdag, fortid og fremtid. Det vil også være uformelle workshops i ZenCoaching om hvordan vi kan beholde glede, ro, tilfredshet og indre harmoni også i hverdagen, sier Kristen som nå holder KarmaCamp for fjerde året på rad.

Jolleseiling er nytt av året og alle deltagerne får mulighet til å lære seg de grunnleggende prinsippene i seiling. Det blir også mulighet til å prøve større utfordringer dersom vinden blir sterk. Instruktørene Lars Myklebust og Fredrik Baarnes Eriksen er blant Norges beste jolleseilere. Bl.a. i OL klassen Laser og Europajolle. Begge har representert Norge i EM og VM. Jolleseiling er en herlig blanding av naturopplevelse, våt adrenalin, fart og spenning.

Masse bilder, video og mer info kan du se på linken til høyre.

Publisert 23. juni 2009 kl 14.16
Sist oppdatert 23. juni 2009 kl 14.16
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen