/ Nyheter

Filmanmeldelse: Child Support

Dette er radikal byungdom som er gærne nok til å la hanskene ligge igjen i mors skuff. Litt norsk, litt finsk, litt bra, litt dårlig

Sist oppdatert: 23. november 2007 kl 11.43
Litt ymse inntrykk av Child Support. Terningkast 4.
Litt ymse inntrykk av Child Support. Terningkast 4.
Lesetid: 2 minutter

Med en gang introen er ferdig sniker Joe Sexton seg inn og åpner med feit railkjøring. Fredu Sirvio, Risto Mattila og resten av finnene kjører hardt og godt. Markku Koski beviser han kan mer enn å kjøre pipe, Scotty Vine skremmer mange og i alle fall seg selv med en tryn før han kjører videre som om ingenting har skjedd. Charberlain er smooth som alltid. Steike som den gutten railer.

Og så har vi Stian, da. Lillebroren til Jan Petter Solberg. Han er stor i denne filmen. Lekent, hardt og cleant som fy. Alltid trivelig med litt real bergensdominans. Det er også en visitt av Knut Eliassen under en integrert vennepart, og det er nå pokkers til kaliber over dette også. Jeg vil gjerne se mer av den karen.

Stepchild har levert lett og leken film. Det er mye god kjøring og en god blanding av profilerte og mindre kjente kjørere. Filmens store minus er at den rett og slett ikke er godt nok redigert. Musikken fungerer ikke alltid like godt. Det er for dårlig sammenheng i filmen. Klippingen er til tider litt rotete. Trivelig med en old-school part, men jeg spør meg selv - hva er hensikten?

For å konkludere litt mer: Childsupport er litt av alt, men mest park og urban kjøring. Jonaven Moore slenger innom med noen bratte svinger. Alt i alt er dette er en underholdende uhøytidelig jib-film. Filmen har et kobbel av gode utøvere og mye bra kjøring. Filmen er amatørmessig laget av og til, mens andre ganger glimter den til med bra produksjon. Det er nærheten til kjørerne, den til tider griseheftige kjøringen, og lekenheten som er filmens sterke sider!

Karakter: 4

Publisert 23. november 2007 kl 11.43
Sist oppdatert 23. november 2007 kl 11.43
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen