/ Nyheter

Den ulitimate inspirasjonskilden til sommeren er ute!

Denne gang presenterer Fri Flyt 100 + 64 sider sol, sjø og sommersnø. Ja, også får du med en herlig dvd i tillegg.

Sist oppdatert: 22. mai 2008 kl 11.02
OSLOFJORDBØLGER: Sommeren er her. Fri Flyt har gjort alle forberedelsene.
OSLOFJORDBØLGER: Sommeren er her. Fri Flyt har gjort alle forberedelsene.
Lesetid: 4 minutter

I tillegg til magasinet på 100 sider har Fri Flyt også laget et bonusblad på 64 sider. Longboardgutta fra Dampling Productions legger ved sin siste dvd: Longing for life.

OSLOFJORDENS FORBLÅSTE PERLER

Blant Oslofjordens utallige kriker og kroker, er det klart at de fem fylkene som omringer den 107 kilometer lange fjorden gjemmer mange hemmeligheter for kitere og brettseilere. Fri Flyt gir deg oversikten.

PROFILEN: MARIANN SÆTHER

Elvepadleren Mariann Sæther (27) har reist verden rundt med kajakk og rekker to sesonger per kalenderår. Er det rart hun er blant verdens beste?

FOLKET PÅ FONNA

Hver sommer samles jibbere og brettkjørere i parken på Folgefonna for være med på camp. For mange er ukene på den regntunge breen et av årets høydepunkt. Fri Flyt ble med på sommercamp.

NORGES BESTE KLATREFELT

Hvorfor sløse bort klatrelivet på uskjønne ruter i kjipe omgivelser når det finnes så mange flotte klatrefelt av super kvalitet? Fri Flyt viser deg Norges beste crag.

HER ER NELSON

Når snøen smelter i Nelson BC, dukker det opp et komplett sykkelparadis, med innbydende stier, skumle trebroer og eventyraktig barskog. Velkommen til kanadisk stisykling på sitt beste.

BØLGEJAKT I LOFOTEN

Fokuset på Norge som et surfeland har spredt seg til verdens beste surfere. Fri Flyt ble med på bølgejakt i Lofoten.

KLATREKONGEN

Før Chris Sharma var klatring menn med tights. I snart ti år har den amerikanske klatrelegenden levd av å flytte klatresportens grenser.

HARD ASFALT

Longboarderene har et intenst forhold til asfalt og fart. På skatehjul oppnår de hastigheter nær 70 kilometer i timen – på fjellet eller i bratte bakker rett utenfor byen.

PADLENOMADEN

Uansett hvor verden Benjamin Hjort padler, passer han på å holde hjelmen fri for riper, undertøyet tørt og spruttrekket hellig.

FRA ØVERSTE HYLLE

Femten år gamle Marek Olsen flyttet fra Bodø til Lofoten for å surfe. Målet er å en gang få en skikkelig tube, bli sponset og flytte til Hawaii eller Australia. Nå surfer han nesten daglig med onkelen Tommy Olsen, som er en av surfpionerene i Lofoten.

FINNER FORMEN

Et skikkelig surfbrett skal håndlages til hver enkelt surfer, og alle skikkelige surfesteder har en shaper. Fri Flyt møtte Pablo Raggio (27) fra Kahuma Surfboards på verkstedet i Peru.

SNØ I SØR

Sommerens aller beste skikjøring må du sørover for å finne. Fri Flyt har fått eksperttips til de beste skistedene på den sørlige halvkule fra skinomaden Torkel Karoliussen og fotograf Mattias Fredriksson.

STJERNESTATUS

Fri Flyt blir bedre kjent med jibbekometen Ole Mustad.

DVD - LONGING FOR LIFE II

Vedlagt i bladet kommer Dampling Productions siste film, Longing for life. La deg engasjere av longboard, surf og akrobatiske klippehopp.

++ Tester, stasj og nyheter. Se bilder fra elvepadling i Akerselva!

FRI FLYT SOMMEREKSTRA - 64 SIDER

KOM DEG UT

Klatring er en utendørssport, selv om det ikke virker når du besøker en av de mange klatrehallene rundt om i Norge. Her er guiden for deg som vil ut og klatre i sommer.

VOSSEVALSEN

En vakker dag i 2002 reiste det første mennesket seg på surfbrett over Bulkenvalsa. Plutselig kunne man surfe i ferskvann på Voss.

VEKOS VAKRESTE

I slutten av juni samler Ekstremsportveko på Voss tusen personer til konkurranser og lek i fjellet, i lufta, på vannet og i elva. Dyktige utøvere. rå vestlandsnatur og ivrige fotografer skaper minneverdige øyeblikk. Vi ba fotografene våre finne fram sine beste bilder fra Ekstremsportveko i 2007.

JENTER I VINDEN

Helt siden kitesportens spede start har norske jenter markert seg både på hjemmebane og internasjonale arenaer. Det gjør de fortsatt. Fri Flyt presenterer våre aller beste kvinnelige drageløperne.

OSLOSTIGUIDEN

Oslo er en skog med by i midten. Det betyr terrengsykling i særklasse. Terrengsykkel-redaktørene Øyvind Aas og Geir Anders Rybakken Ørslien loser deg gjennom Oslomarka.

BØLGEBRYTEREN

Bølgesurferen Kristian Engstrøm (26) drømmer om flere gode dager og jobb i "oljå".

Derfor har han gitt seg selv flyttefrist.

REISEKAMERATEN

Dreier ferieplanene seg mer om turer der du bruker buss, fly og tog enn lange dagsmarsjer til fots, bør du vurdere en spesialdesignet reisesekk.

+ Masse nyheter, bilder og stasj.

Publisert 22. mai 2008 kl 10.54
Sist oppdatert 22. mai 2008 kl 11.02
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen