/ Nyheter

Vinterlektyre

Selv om det fremdeles er februar, er årets andre utgave av Fri Flyt allerede ute. Denne gangen gir vi deg guiden til landets beste toppturopplevelser. Vi har også testet jibbehansker, skredsøkere og Rottefellas nye telemarksbinding. Dessuten har vi vært i Mayrhofen, Skeikampen, Krasnaja Poljana. Vi har buldret på verdens beste buldresteder og windsurfet i Chile.

Sist oppdatert: 21. februar 2007 kl 09.06
Fri Flyts 116-siders tykke marsutgave er nå ute!
Fri Flyts 116-siders tykke marsutgave er nå ute!
Lesetid: 3 minutter

Etter at Fri Flyt, Norges suverent mest solgte vintersportsblad, har økt utgivelsesfrekvensen til åtte årlige utgaver, er det tett mellom høydepunktene. Mange av abonnentene har allerede fått bladet i posten, og nå dukker det opp i de første bladkioskene.

HER ER NOE AV DET DU KAN LESE OM I MARSUTGAVEN AV FRI FLYT:

NORGES BESTE TOPPTUROMRÅDER: Norge er fullt av fjell. Men for toppturentusiaster er det fire områder som rager høyre enn alle andre. I Fri Flyt kan du lese hvilke!

SKEIKAMPEN: Vi tok turen for å se hva som skjer med et skisenter som får hundrevis av millioner fra Olav Thon. Vi fant ut at det eneste milliardæren ikke kan gjøre noe med er været.

VIND I VINTER: Tre av verdens aller beste snowkitere er norske. Fri Flyt traff dem på hjemmebane på Haugastøl på Hardangervidda.

FREESTYLE-IKON: Vi har møtt den sveitsiske snowboardproffen Nicolas Müller. Han snakket blant annet om å meditere for verdensfred.

BIDENE FORTELLER: Snowboard på Island

REISEBREV FRA MAYRHOFEN: Fri Flyt sendte Danny Larsen og Frode Sandbech til Mayrhofen i Zillertal i Østerrike. De kom hjem og leverte en ellevill historie.

CRAZY KRASNAJA: Fri Flyt og Russlands president Vladimir Putin har lite til felles, men begge setter Krasnaja Poljana i Kaukasus høyt på lista over verdens beste skidestinasjoner. Les reportasjen fra redaktør Erlend Sandes andre besøk i skistedet nær Svartehavet.

PORTRETT ANE ENDERUD: Oslojenta Ane Enderud er en av Europas beste kvinnelige frikjørere.

– Folk må satse mer. De er ofte alt for opptatt av trygghet, sier hun i intervjuet i Fri Flyt. Selv ser hun på livet som en lek og satser på førstespor hos Perfect Moment og førsteplasser i norske og internasjonale frikjøringskonkurranser.

VERDENSPROBLEMER: Åtte steder med buldreproblemer i det globale tetsjiktet.

SØR-AMERIKANSK WINDSURF: Vi tok med brettet til Chile og fant et sted der vindene jevne, bølgene rene, og så lite befolket at du får seile dem nesten alene.

TRENINGSTIPS: Ola Hovdenak, Norges beste skibestiger, gir deg treningsråd for topptursesongen.

SEKVENSER: Jon Olsson, Switch Misty 1080 og Danny Larsen, Corked Backside 5 indy.

TESTER: Vi har testet ni par jibbehanskere, to nye skredsøkere, Rottefellas nye NTN-system og 15 par teleskopstaver.

DESSUTEN: I tillegg har vi intervjuet Ola Keul som er president i Norges Snowboardforbund, Stian Bødker Berentsen som fikk gjennombrudd med femteplass i US Open og snakket med Andreas Ygre Wiig om topplasseringene i X-Games. TERRENGSYKKELs redaktør Øyvind Aas gir deg tips til hvordan du kan pakke med sykkelen på flyet og vår faste filmanmelder Mikal Olsen Lerøen har vært raus med terningkastene når han har anmeldt Entropy, Mind The Gap og Snowblind. Karsten Gefle og Mikkel Bang gir bort sine beste utstyrstips.

Fri Flyts marsutgave er i salg fra 20.februar og fram til slutten av mars.

Publisert 20. februar 2007 kl 15.25
Sist oppdatert 21. februar 2007 kl 09.06
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen