/ Nyheter

Vinterens tyngdepunkt

Åttitallshelter, løssnøjakt over hele kloden, vidjebindingens død og jibbing i Jotunheimen. Fest setebeltene og legg håndbagasjen under stolen foran dere. Fri Flyts feite februarutgave er løs!

Sist oppdatert: 8. februar 2006 kl 11.33
Lesetid: 2 minutter

Med et drømmeblinkskudd av et blitzbilde på coveret kommer et blytungt eksemplar av Fri Flyt deisende gjennom brevsprekker og oppi postkasser til abonnenter over hele landet. Om du ikke allerede har fått det, er det rett rundt hjørnet. Også kiosker og sportsbutikker med respekt for seg selv skal snart ha mottatt magasinet.

PUDDERJAKT: Noen ganger må du reise for å finne godsnøen. Vi har vært på jakt. Til Myrkdalen på Vestlandet, i Fieberbrunn i Østerrike, ved Rogers Pass i Canada og Valdez i Alaska. Vi lette, og vi fant.

DEFINISJONEN AV STIL: Travis Rice går høyt, teknisk og med stil. Han er ener på snowboard og har dominert lenge. Fri Flyt har intervjuet brettkongen.

FRIKJØRINGS-JAPPEN: Per Pracek var frikjøringshelt som kjørte feite biler og tjente masse spenn. Omtrent på den tiden da dagens helter kom til verden.

SWITCH I JOTUNHEIMEN: Verdens beste jibber dro til Jotunheimen for å teste om det fantes interessant terreng å leke seg i. Det gjorde det. Sjekk bildene og historien i Fri Flyt.

ANDREAS, ANDREAS: Håtveit har flydd enda høyere. Nå rager han aller øverst i hierarkiet av unge, supertalentfulle jibbere.

TELEMARKSREVOLUSJON: Rottefella lanserer ny telemarksnorm. Vi har tatt en prat med hjernene bak det nye bindingssystemet.

MOT NORD: Bodø byr på flotte toppturmuligheter. Vi har fråtset blant tindene og gir deg guiden til området.

Og selvsagt, masse masse mer. Som surf i Karibia. Og fjelltelemark, gonzostyle. Og unge talenter. Og dagstursekker. Osv. Osv.

Kos dere!

Publisert 8. februar 2006 kl 00.55
Sist oppdatert 8. februar 2006 kl 11.33
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen