/ Nyheter

Vinnere av plass i Helsport Hotell

Det er kun en dag igjen til HighCamp og vinnerne av plass i Helsport Hotell er nå kåret. Juryen ønsker å takke alle innsendere for god respons på artige og kreative begrunnelser.

Sist oppdatert: 10. mai 2006 kl 12.10
Lesetid: 7 minutter

Juryen har hatt et morsomt arbeide med å trekke ut de heldige vinnerne. God respons og artige begrunnelser fra de fleste har juryen satt stor pris på.

Juryen har følgende kommentar:

“Det var mye god respons i konkurransen om plass på Helsport Hotell. Juryen plukket ut vinnere blant mange interessante og kreative begrunnelser. Det legges til at "Sad Stories" alltid fungerer bra! Videre virker det som om jenter i noen sammenhenger er flinkere til å få folk til å synes synd på dem. Å "true" med å ligge ute i kulde og uvær er også en god strategi - "Jeg skal til HighCamp, come-hell-or-high-water" er en mentalitet vi liker godt! Sist men ikke minst er lovord om å få opp partystemningen på Helsport Hotell også vektlagt!"

– Som juryeformann og sjef for Helsport Hotell takker jeg alle for god oppslutning,forteller Jeff Webb. Vinnerne gratuleres og ønskes velkommen til åpningen torsdag 11. mai.

Vinnerne er:

Erik Sjon

Lise Andersen

Hanna Bugge

Marius Bryn

Tonje Offenberg Bye

Erlend Hovde

Samtlige vinnere kan ha med seg inntil to gjester. Nedenfor følger et utdrag av svarene juryen falt for.

1:

"Tok sjansen på å melde meg på denne berømmelige campen for å nyte hva fjellene rundt Turtagrø har å by på. Studerer for tiden i Bø, og som de fleste vet er ikke studielivet så fett økonomisk. Hadde tenkt å kjøpe meg et telt i vinter, men så skal jeg bli far, og da blir det nok barnevogn istedenfor. Problemet før jeg fant denne konkurransen var at jeg ikke hadde noe sted å bo, men nå meldte jeg meg på, og håper jeg får bo på Helsport Hotell. Ellers blir det under åpen himmel."

2:

"Kjære Fri Flyt, det er ike bare en, men flere grunner til at jeg og mine venner burde få gratis teltplass.

- Vi har ikke telt. Det er hæft å låne.

- Teltet vi kan låne er 15 år gammelt og uten innertelt.

- Teltet vi kan låne har ikke snøankre eller stormmater

- Teltet vi kan låne har kun en glidelås som fungerer

- Teltet vi kan låne har kun 3 av 5 teltstenger inntakte.

- Teltet vi kan låne har ei vannsøyle på ca. null

- Vi kan låne en lavvo, men som kjent er ikke lavvo noe høyfjellstelt

- Jeg gidder ikke kjøpe nytt telt. Kiwi Brummendal har ikke så høye lønninger.

Snella snella, jeg har fått i oppdrag av teltlaget å fikse telt. Da setter jeg min lit til dere."

3:

"Dette blir mitt 4. år på HighCamp, det er ikke noe diskusjonstema, highcamphelga spikres i kalenderen i det den kunngjøres. Men felles for alle gangene jeg har deltatt er kjiipe teltplasser, det er enten vått og jævlig, eller langt å gå til hotellet.”Kom tidligere davel”, sier dere kanskje. Hadde det endog vært så lett. Vi er en fast kompisgjeng som drar hvert år, og når man skal prøve å koordinere så er det alltid noen som rett og slett ikke kan dra tidlig pga. jobb, henting i barnehage eller andre mer eller mindre tungtveiende grunner. Resultat – Vi dukker opp utpå natta en gang og må ta til takke med oppsopet av teltplasser. Vi kommer oss garantert ikke tidligere avgårde i år heller, men kanskje vi har flaks og har et telt stående og vente på (noen av) oss."

4:

"Begrunnelse for hvorfor vi bør få en plass på Helsport Hotell: Vi var to jenter på første tur med Highcamp og FriFlyt ifjor. Sykdom gjorde at vi ikke kom oss avgårde før lørdag - man blir jo ikke hjemme av den grunn. Godværet var da i grunnen over skjønte vi, og søndag (min første topptur -ever) var det såvidt vi kunne skimte at vi var på toppen av Lauvnostind. Fint likevel! Teltet vi hadde med var ikke på sin første tur, men det eneste vi hadde. Med et par brukne og teipa teltstenger sto det fint helt til det begynte å snø på søndagen. Teltet knelte sakte men sikkert under økende vekt av våt mai-snø og til slutt var det bare soveplass til én svært krumrygget person. Det var nesten så man ikke kunne se at det faktisk var et telt som sto der. I tillegg, ettersom vi kom seint for å få teltplass, havnet vi bak bobilen til FriFlyts fotograf og måtte tåle det øredøvende levenet fra Simens knallharde fester dag ut og dag inn ..."

Likevel: Vi kommer tilbake i år og, med eller uten hotelltelt. En gang skijenter, alltid skijenter. Begrunnet og understreket :-)

5:

"Camping is sharing and sharing is fun" er et livsmotto som opprinnelig har sitt utspring fra Folven camping. Et motto som i de seneste årene har blomstret opp blandt Folven`s store happy family. Det er ikke mye vi har, men det vi har, deler vi med hverandre! Dette mottoet tar vi selvfölgelig med oss overalt der vi camper, og vi digger å telte;-) Hva er bedre enn å våkne klamm, glad og uthvilt til teltdukens ubeskrivelig gode glidelås-lyd??? he he, og ikke minst hele settingen... då camping-buddisen ramler jublene og tissetrengt ut av teltet. Etter å ha stått sammenkröket med urinblåsa på spreng i det lite funktionelle teltet fra för krigen, og strevet seg svett ihjel for å få opp den treige rustne glidelåsen til teltes utgang...

Tanken på å få den äre å overraske og "share" et Helsport LUKSUSTELT med hyggelige overraskelser og eksklusiv TELTFEST, og ikke minst et telt med "smooth" GLIDELÅS, med mine to happy camperinner, Martine og Kari. Ja, tanken gjör at jeg lett glemmer den "seige" og langt ifra hyggelige bussturen jeg har hatt fra Stockholm, for å få med meg denne begivenheten på Turtagö.

Jeg ser det så tydelig for meg: "Vi tre står rundt et stort LUKSUSTELT med et skilt stödig plantet ved inngangen, der det står med store röde bokstaver: "Camping is sharing and sharing is fun!!!"

Uansett med eller uten "smooth" teltglidelås, så ser jeg utrolig fram til HighCamp Turtagrö!!! Toppturene og ikke minst nedfartene i herlig sommerslush!!;-)

Vi skal komme opp med livsmottoet vårt i baklomma "Camping is sharing and sharing is fun" slik at Turtagrö base camp blir a better place to camp:-) Ses plutelig!"

6:

"Hei, jeg skal i utgangspunktet dele telt med en kompis som er sur fordi jeg ikke gidder å kjøre 18 mil omvei for å hente han langt oppi Hallingdalen og har bedt han om å pelle seg til Fagernes hvis han skal sitte på så nå kommer'n til å surne hele helga i det knøttlille roskildeteltet som ser ut som noe han fikk med i et donaldblad en gang og der skal jeg sitte å prøve å kappe til nye feller uten fancy hodelykt mens han prøver å få fyr på den gamle primusen han insisterer på å bruke selv om det bare er han som fikser å få fyr på den og det tar sin tid så vi ender opp med å spise den maten jeg har med som i utgangspunktet er kjempegod - men ikke når den er kald - og han har bare med seg konjakk - og det er jo ikke noe særlig drivstoff å helle på hverken primusen eller en sliten toppturkropp som skal gå langt neste dag og trenger mye søvn som man heller ikke får fordi han snorker og promper og ligger urolig i det utrolig lille teltet så dette kommer nok til å få den helvetesuka i militæret jeg aldri opplevde til å bli rene dansen på tornefrie roser forhold til dette her hvis ikke vi får lov til å campe på Helsporten Hotell."

Helsport Hotell åpner sine dører torsdag den 11. Mai. For at innsjekk skal foregå på en mest mulig smertefri måte, må vinnerne snarest svare på om og hvem som kommer. Svar sendes til daniel@friflyt.no

Velkommen!

Publisert 10. mai 2006 kl 12.08
Sist oppdatert 10. mai 2006 kl 12.10
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen