/ Nyheter

Vestlandsrally med skifilmer

Fri Flyt Film Tour rakk over både Molde, Ålesund og Volda denne helgen. Eimund Staverløkk har sendt oss en turnerapport på sin ferd mellom visningslokaler på vestlandet.

Sist oppdatert: 13. oktober 2008 kl 16.40
Fornøyde representanter fra Strandafjellet kunne kose seg med Get Lucky.
Fornøyde representanter fra Strandafjellet kunne kose seg med Get Lucky.
Lesetid: 2 minutter

Fredag: På Løkta i Molde er det alltid god stemning når Fri Flyt Film Tour dukker opp. Lokalet er preget av kystkultur, men det fungerer likevel godt å kose seg med to flotte filmer. Med 3 skjermer og god lyd var møringene klare for årets to go'biter. Filmene snurret i vei med lett applaus, og det tok seg opp etter hvert.

Lørdag: Sunnmøringene har lenge gått og ventet på at filmturnèen skal besøke Ålesund. Lørdag var ventetiden over, og det var stor kø utenfor Vega. Med to skjermer skulle de fleste kunne få med seg Get Lucky og Claim, hvor førstnevnte sies å være en eneste stor reklamefilm for Sunnmøre! En bataljon i fra Stranda hadde gledet seg til å kunne se resultatet fra vinterens arbeid med snøflytting, tråkkemaskintimer og scooterkjøring. En bra ansamling sunnmøringer kunne konstantere at turen til Vega var verdt lørdagskvelden.

Søndag: I Volda er alltid stemningen god når Filmtouren ruller inn i byen. Rokken klarte også å holde lokalet fritt for rockeband i år, så storsalen ble etterhvert fylt opp av forventnigsfulle skientusiaster.

Når filmene begynte ble de mange besøkende trollbundet av flotte bilder fra Get Lucky! Forrige gang filmtouren besøkte Volda var studentene i storform, denne visningen var nok preget av høstferie og at det var søndagskveld.

Mandag er det klart for ny forestilling på Meieriet i Sogndal, mens Puben på Hotel Jarl i Voss får besøk på tirsdag. Dessverre må altså visningen på Østsia i Kristiansand på onsdag avlyses av praktiske årsaker.

Publisert 13. oktober 2008 kl 16.40
Sist oppdatert 13. oktober 2008 kl 16.40
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen