/ Nyheter

Sesongkort-gulerøtter i Oppdal

Oppdal Skisenter frister med en firehjulstrekker til en verdi av 325 000 kroner for å få folk til å kjøpe sesongkort i Oppdal før 3. januar! Men skal du vinne ny bil må du også hoste opp et godt slagord for skiheisen i Oppdal.

Sist oppdatert: 4. november 2005 kl 16.57
Lesetid: 3 minutter

Oppdal Skisenter frister med en firehjulstrekker til en verdi av 325 000 kroner for å få folk til å kjøpe sesongkort i Oppdal før 3. januar! Men skal du vinne ny bil må du også hoste opp et godt slagord for skiheisen i Oppdal, skriver lokalavisa opp.nu i dag.

I helga starter salget av sesongkort på skibyttedagene på Sagtunet. Med ny bil som lokkemat skulle tusenlappene få bein å gå på.

- Vi tror dette vil skape litt ekstra blest om Oppdal som skidestinasjon, sier heissjef i Oppdal Skisenter, Arnulf Erdal, til Radio E6.

Alle som kjøper sesongkort i Oppdal før 3. januar kan nemlig vinne en Landrover Freelander til en verdi av 325 000 kroner. De må da komme med et forslag til slagord for Oppdal skisenter på maksimalt ni ord. En jury skal vurdere slagordene og den som har det beste slagordet vinner bilen, forteller Erdal.

- Det er ikke snakk om å erstatte slagordet «Oppdal så klart», men kanskje vi får flere gode slagord vi kan markedsføre skibygda med, forklarer Erdal.

Vanligvis selges hoveddelen av sesongkortene før 15. november, men det er også de som kjøper årskort i februar og mars.

– Det er første året vi driver Oppdal skisenter som ett selskap, og ønsker god kommunikasjon med markedet. Da velger vi å premiere kundene våre framfor å leie inn et reklamebyrå, sier Erdal.

I tillegg til bilgevinst kan studenter vinne 100 000 kroner til nedbetaling av studielån. Også de må komme med et godt slagord. Både oppdalinger og skigjester utenfra kan delta i konkurransene, som er ment å få fart på sesongkortsalget som starter i dag.

Og vinnersjansene er eventyrlige i skiheisenes «bil-lotteri». I fjor ble det solgt vel to tusen sesongkort før jul. Vinnerodds på 1:2000 for å vinne en splitter ny bil er mildt sagt gode. Særlig hvis du i tillegg er flink med ord. Til sammenligning er oddsen for å få sju rette i Lotto 1:5.379.616!

– Ingen kan delta i begge konkurransene, og du må være registrert student for å delta i studentkonkurransen, sier Erdal. Som også lokker med 2. og 3. premie i studentkonkurransen på 10.000 kroner. Hvem som vinner bilen blir avslørt lørdag 25. mars, skriver Opdalingen.

Og prisen på «billoddet»? Kjøper du sesongkort før 15. november koster sesongkortet 3250 kroner, og 2800 for studenter. Pensjonister over 67 år får i år sesongkortet for 2650 kroner. Det er også familierabatter som kan gjøre sesongkortet enda billigere.

Sakset fra opp.nu

Publisert 4. november 2005 kl 16.57
Sist oppdatert 4. november 2005 kl 16.57
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen