/ Nyheter

Om Fri Flyt - Markedslederen

Fri Flyt er et uavhengig og frittstående magasin med ulike former for bratt friluftsliv som tema. Åtte ganger i året kommer Norges beste blad om hjelmsporter ut. På nettsida friflyt.no sørger rykende ferskt stoff for at vi er norges viktigste nettsted for uorganiserte sporter. TERRENGSYKKEL har på kort tid etablert seg som favorittbladet til alle som liker tohjulsmoro.

Sist oppdatert: 20. mai 2010 kl 12.39
Fri Flyt er landets ledende vintersportsmagasin.
Fri Flyt er landets ledende vintersportsmagasin.
Lesetid: 3 minutter

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998. Selskapet flyttet i 2004 til Oslo, men drives og eies fortsatt av de samme entusiastene. Magasinet Fri Flyt har etterhvert fått følge av TERRENGSYKKEL, Ute og Klatring med sine respektive nettsteder, nettbutikken eksponert.no – samt flere aktiviteter hvor entusiaster samles: Highcamp - for toppturentusiaster, MegaPark for jibbere og snowboardere, Utflukt for stisyklistene, samt den årlige Filmturneen hver høst.

DE REDAKSJONELLE PRODUKTENE

Fri Flyt er et av landets mest solgte sportsmagasiner, ifølge interpress. Temaområdene er ski, brettkjøring, kiting, surfing, windsurfing, sykling og bratt friluftsliv som temaområder. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene.

Redaktør: Erlend Sande

Nettstedet friflyt.no er et unik møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Som nyhetskilde og sosialt, interaktivt møtested er nettsiden unik i sin sjanger. Hele 60 000 unike brukere i måneden, og 1,7 millioner sidevisninger gjør dette til en unik og svært kostnadseffektiv markedskanal.

Magasinet TERRENGSYKKEL ble lansert i 2005 og er allerede blitt obligatorisk lesning for sykkelentusiaster over hele landet. Her får alt fra deltagere på Birken til moderne freeridere godt lesestoff. Fri Flyt overtok nettsiden terrengsykkel.no i januar 2007.

Redaktør: Øyvind Aas

Magasinet UTE

Fottur i fjellet, teltur ved kysten, havkajakk på fjorden, skiturer på hvite vidder, toppturfestivaler og tinderangling. UTE er magasinet som inspirerer deg til å være oppleve mer og være mye ute.

På nettstedet utemagasinet.no finner du nyheter, reiseartikler, tester og turtips. På forumet kan du diskutere med andre UTE-lesere. Fri Flyt overtok magasinet i 2008, med et redesignet septembernummer som det første fra våre hender.

Redaktør: Trygve Sunde Kolderup

Magasinet Klatring er en institusjon i miljøet.

Magasinet er skandinavias største klatreblad, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelser for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang. Magasinet gir deg gode leseopplevelser gjennom nyheter, spennende reportasjer og velskrevne portrettintervjuer. Vi leverer også fantastiske klatrebilder både fra Norge og utlandet.

norsk-klatring.no gir deg klatrenyheter, rapporter fra konkurranser, tester og et klatreforum hvor du kan diskutere med klaterer fra hele landet.

Redaktør: Dag Hagen

Nettstedet utfor.com er nettstedet med det viktigste forumet om dirt-, freeride- og utforsykling.

Vår filosofi

Fri Flyt vet at det kun finnes en oppskrift på suksess i denne nisjen. Det er ekte entusiasme og knallhardt arbeid. Vi jobber hardt og målbevisst med alle sider av virksomheten vår, redaksjonelt, distribusjon og oppfølging av abonnenter. Det er ikke tilfeldig at magasinet Fri Flyt kan smykke seg med å være norges desidert mestselgende sportsmagasin ifølge Interpress. Av samtlige 75 sportstitler, uansett sjanger, er ski- og snowboardmagasinet Fri Flyt den største volumselgeren. Magasinet selges i Narvesen/7-eleven og MIX-kioskene, i tillegg foregår resten av distribusjonen gjennom utvalgte sportsbutikker, dagligvarebutikker og bensinstasjoner over hele landet.

Kontaktinfo:

For redaksjonelle spørsmål: erlend(at)friflyt.no, hp(at)friflyt.no og christian(at)friflyt.no

For spørsmål om annonsering: henrik(at)friflyt.no og larserik(at)friflyt.no

For spørsmål om ditt abonnement: abo(at)friflyt.no

For opprettelse av abonnement: http://www.eksponert.no

Øvrige spørsmål: nett(at)friflyt.no

Webredaktør: peter(at)friflyt.no

Publisert 1. november 2004 kl 12.51
Sist oppdatert 20. mai 2010 kl 12.39
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen