/ Nyheter

Nominert: Vegard Breie

Arbeidshesten fra Ål vant Fri Flyt-prisen for beste fotograf i fjor, men har ingen dårligere grunn for å bli nominert i år. Breie har levert flerfoldige forsider, reportasjer og reklamebilder med varierte uttrykk som til tider er banebrytende i sin sjanger.

Sist oppdatert: 14. september 2009 kl 11.46
HALLING: Fotograf Breie stiller selv gjerne i frikjøringskonkurranser.
HALLING: Fotograf Breie stiller selv gjerne i frikjøringskonkurranser.
Lesetid: 2 minutter

Hva er årets foto-høydepunkt så langt?
- Er vel ganske vanskelig å trekke ut en ting her da. Men kan vel kanskje nevne at det å holde utstilling til SSA var noe veldig nytt og spennende. Samtidig føltes det så utrolig godt å føle at man bidrar med noe! Ellers kan man jo nevne Field-gutta og alle kompisa heimefra samtidig i østerrike, bunnløs pudder og god stemning!

 

Hva er planene dine for 2010?
- Planene og ideene er jo mange ettersom jeg endeleig blir ferdig på fotofagskolen til våren igjen. Nå i veinter blir det jo litt begrenset hva jeg får tid til som i år, men har en deal med rektor så det ordner seg nok :) Til Neste høst er jeg hvertfall ganske bestemt på å komme meg over til LA å hjelpe en kompis lage musikkvideoer og henge litt på sett for å lære der før vinteren.

 

Hva betyr Fri Flyt-prisen for deg?
- Trur vel egentlig det betyr mer for mor enn for meg, men det var veldig sprøtt å stå foran så mange folk på scenen i fjor hvertfall. Man jobber jo og sliter ræva av seg hele året for å leve denne drømmen, men i blant lurer jeg på om jeg er en fotograf med bil, eller en som kjører mye bil og har kamera med. 1500km i snitt hver helg ække mildt! Derfor er det jo trivelig å bli verdsatt!

 

Hvilken annen utøver og fotograf fortjener en pris?
- Frode er jo helt rå. Han har liksom alltid vært der som en kjempe å se opp til så lenge jeg har drevet med dette. Samtidig rocker jo Joakim innenfor det han driver med så regner med det blir tight i år!

Vi har jo to Hallinger i herreskiklassa i år så det blir vel en av de! Syns det er kult endelig Åsmund får litt cred for hvor god han faktisk er! Han var litt uheldig i konkiser og slikt i det siste, men måten han leser terreng og stilen hans er jo uslåelig. Selv om Joss-seieren til Andreas og PK skal vel bli hard å toppe...

Publisert 14. september 2009 kl 09.07
Sist oppdatert 14. september 2009 kl 11.46
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen