/ Nyheter

Konkurranse: Vinn konsertbilletter

TIL INFO: Konserten med Richard Quitevis, bedre kjent som DJ QBert, er desverre avlyst melder arrangøren. Konkurransen om billetter faller derfor bort, men nye sjangser kommer snart.

Av: Kari
Sist oppdatert: 5. juli 2006 kl 11.45
DJ QBert
DJ QBert
Lesetid: 2 minutter

Han vant verdensmesterskapet i platemiksing tre år på rad og kunne skilte med tittelen DMC DJ Champion fra 1991-1994. I 95 lot han være å delta for å slippe andre til og ble tatt opp som medlem i den eksklusive DMC Hall of Fame.

I kjølvannet av disse prestasjonene ble han en nærmest mytisk figur, noe som førte til opptredener i magasiner, tv-program og dokumentarer, deriblant Doug Prays "Scratch", som også var innom norske kinoer. Vestax, verdens mest anerkjente og respekterte fabrikant av DJ-utstyr ga i 2004 QBert det ærefulle oppdraget å få designe sin egen platespiller, QFO. Ellers har QBert et eget nivå i Playstation 2-spillet "Frequency". Han har gitt ut en haug med plater, flere opplæringsvideoer og andre DVD-er, turnerer stadig vekk verden over og er kort sagt regnet som verdens fremste ambassadør for scratche-kunsten.

Mannen har hittil vært umulig å få til et lite land som Norge, men nå har han altså endelig fått ryddet plass i kalenderen sin og spiller John DEE torsdag 6.juli.

KONKURRANSE: 2 billetter går til 2 vinnere som klarer å overbevise friflyt.no om hvorfor akkurat de fortjener en kveld med DJ QBert. Send mail til kari@friflyt.no innen 4. juli klokka 12. Merk mail med: DJ QBert.

KONSERTEN ER DESVERRE AVLYST.

Publisert 28. juni 2006 kl 11.40
Sist oppdatert 5. juli 2006 kl 11.45
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen