/ Nyheter

Kong Vinter har landet

Fredag kveld ble Månefisken fyllt til randen av festglade skientusiaster, som hadde tatt turen for å overvære premieren på Kong Vinter III.

Sist oppdatert: 13. november 2006 kl 15.14
HYGGE: Som alltid hyggelig stemning på Månefisken. Bilde: Tallak
HYGGE: Som alltid hyggelig stemning på Månefisken. Bilde: Tallak
Lesetid: 2 minutter

Det var store forventninger til årets filmproduksjon fra BigTrix-gjengen, og allerede en halvtime før dørene åpnet var det lang kø utenfor. En drøy time senere var det bokstavelig talt fullt i alle de tre lokalene på cult-stedet Månefisken ved Akerselva. Stemningen var på topp og køene ved barene ditto lange, mens noen slappet av med Aloha Club.

Etter diverse live-opptredener var det tid for selve filmen, og selv om mange lot film være film og heller så sitt snitt til å sikre seg påfyll i glasset, så var det ingen tvil om at "Kong Vinter III - The Powder Diaries" er et gigantsteg fremover for BigTrix-gjengen. Etter en kort introduksjon av filmen og hele gjengen på scenen snurret bildene over skjermen foran et fulltallig publikum. Kong Vinter III er en skikkelig feelgood-film med overraskende god redigering og pudderkjøring i massevis, men fortsatt med den litt koselige lavbudsjett-feelingen som en slik uhøytidelig film skal ha. BigTrix-gjengen har patentert begrepet "hygge", noe som også gjenspeiler filmen. Mer vil vi ikke røpe her, annet enn at den i høyeste grad er severdig. Applausen varte lenge etter de knappe tre kvarterene som filmen varte, men den vil nok gjøre seg best i DVD-spilleren hjemme i litt roligere omgivelser enn det var på fredag. Alle abonnenter på Fri Flyt kan bare glede seg, etter som "Kong Vinter III - The Powder Diaries" kommer gratis med Desember-nummeret.

Festen fortsatte til langt ut i den fuktige Oslonatten, og alle gikk hjem i trygg forvissing om at Kong Vinter endelig hadde landet.

Publisert 13. november 2006 kl 15.14
Sist oppdatert 13. november 2006 kl 15.14
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen