/ Nyheter

Klart for KarmaCamp

Lyst til å endelig lære deg jibbetriks fra stupebrettet, rulle med kajakk - eller prøve deg på kiting, surfing, brettseiling, buldring, klatring, slakkline og yoga? KarmaCamp lover en en aktiv sommerfinale i skjærgården utenfor Brevik i slutten av august.

Sist oppdatert: 1. august 2006 kl 15.16
VOKSENCAMP: Alle fra 18 og oppover inviteres til skjærgården utenfor Brevik. Foto: KarmaCamp
VOKSENCAMP: Alle fra 18 og oppover inviteres til skjærgården utenfor Brevik. Foto: KarmaCamp
Lesetid: 3 minutter

– Konseptet KarmaCamp er en sommerleir for alle glade og lekne mennesker fra 18 år og laaangt oppover, og som blant annet har lyst til å prøve yoga, sier arrangør, klatrer og alpinist Kristen Reagan.

Campen går fra torsdag 31. august til søndag 3. september og koster 1900/2400 kroner for teltovernatting/sengeplass - inkludert full pensjon og utstyrsleie. Stedet er Hestholmen 15-20 minutters båttur utenfor Brevik.

KarmaCamp skal være et uformelt og lekent møtested hvor egne instruktører gir veiledning innen de ulike aktivitetene. Deltakerne får låne nødvendig utstyr, men oppfordres til å bidra med underholdning, kulturelle innslag, gjerne musikk - og god stemning!

Yoga skal være en sentral og samlende aktivitet, og alle tilbys å være med på en daglig morgenklasse. Formen er Ashtanga yoga, en fysisk form for yoga. Nybegynnere får introduksjonstime. To av Norges mest kompetente yogalærere; Gry Hansen og Gaute Gulbrandsrød fra Presence yogastudio, vil lede klassene.

Her er flere klipp fra menyen:

Klatring/buldring:

Buldring er klatring på små steiner og vegger, ikke høyere en at det er forsvarlig og hoppe eller ”falle” ned. Boreal og Black Diamond er samarbeidspartnere og en av norges beste buldrere/klatrere, Stian Christophersen, vil være lekeonkel på aktiviteten. Han vil guide deltagerne på båtturer til etablerte klatre/buldrefelt på øyer og kystområder i nærhete.

Slakkline:

Det vil spennes opp diverse slakkliner på øya med forskjellige vanskelighetsgrader, lengder og høyder. Alle vil få den instruksjonen som trengs for å lære og gå noen meter på line.

Kiting:

Deltakere begynner med å kontrollere kiten fra land. De som har kontroll på kiten vil få prøve seg med brett og vann under føttene.

Brettseiling:

Martin Haglev og andre erfarne instruktører fra Seasport i Oslo garanterer at du vil tilegne deg de mest grunnleggende kunnskapene. Nygegynnere som legger en del tid i aktiviteten vil etter helgen beherske å seile alene. For de viderekommende stiller Seasport med nødvendig utstyr.

Surfing:

Dersom det er bølger/forhold på Saltstein ved Larvik vil de som ønsker det få prøve seg på longboardsurfing. Også her er Seasport og Martin Haglev med på moroa.

Jibbe-/snowboardrelatert stup/vannhopping:

I tillegg til klipper og svaberg så er det to stupebrett på øya hvor en dreven jibber/snowboarder vil lære bort 720 McTwist to fakie- og andre triks. De som bare ønsker å lære et svalestup, en enkel salto vil også bli tatt godt hånd om.

Kajakk:

Aktiv Fritid er samarbeidspartner. Det blir både kortere og lengre padleturer i Breviksskjærgården og også mulighet til å lære eskimorulle og andre triks.

Capoeira:

Capoeira fra Brasil er blanding av dans, musikk og selvforsvar. Capoeira består av spark, unnvikelser og akrobatiske bevegelser mellom to personer. Noen av norges dyktigste Capoeirautøvere (bl.a. Torkjel Leira) vil lede worshops.

Mer info via linken til høyre.

Publisert 1. august 2006 kl 15.14
Sist oppdatert 1. august 2006 kl 15.16
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen