/ Nyheter

Høststemning på Månefisken

Fri Flyts høstfest på lørdag ble en sedvanlig hyggelig affære i de særegne lokalene ved Akerselva, til tross for at Absinthe-filmen endte sine dager i et DV-kamera.

Sist oppdatert: 29. september 2008 kl 09.36
Trangt om plassen og stor stemning
Trangt om plassen og stor stemning
Lesetid: 2 minutter

Kapteinen hadde lagt skuta til kai ved Akerselva lørdag kveld, med mye godt i lasten. Stemningen var det ingenting å utsette på, og publikum ante lite om de tekniske problemene som ble forsøkt løst i kulissene. Der sto Filip Christensen med kniv og gaffel langt inne i et DV-kamera, i et fortvilet forsøk på å få liv i tapen med Absinthe-filmen som hadde kilt seg bom fast. Etter tre timers intensiv kirurgi måtte han til slutt resignere. Den eneste kopien av "Ready" var dødsdømt i kameraet. Synd, men sant. En sjelden gang må man blø for slike uforutsette tekniske feil. Publikum tok det likevel med fatning, og lot seg heller inspirere og imponere over Level 1 Productions "Turbo", som helt fortjent har fått strålende kritikker over hele verden. Helt klart den beste filmen fra Level 1 noensinne! Deretter ble det loddet ut ski fra Head og stæsj fra Sweet Protetction, før Rage Films fikk æren av å bli substitutt for Absinthe med filmen "Such is life".

Etter at filmseansen var over snurret DJ Herkules og DJ Breakneck i gang en sjelden oppvisning i musikalsk miksekunst fra scenen. Utstyrt med hver sine platespillere og mixer, kjørte de en battle som sørget for dansefot til langt inn i de høstmørke nattetimer.

Allerede kommende lørdag er det klart for nye festligheter og filmer, da på Rockefeller og premiere på Fri Flyt Film Tour. "Get Lucky" og "Claim" er storfilmene på menyen, påfulgt av gledelig gjensyn med The Apache Dænsers og DJ Herkules. Billettene rives vekk raskt hos Billettservice (det ble utsolgt uken i forveien i fjor), og du bør være raskt ute for å sikre deg inngang til høstens skifilmparty på Rockefeller. Følg linken til høyre for å komme direkte til billettkjøp.

Publisert 29. september 2008 kl 09.26
Sist oppdatert 29. september 2008 kl 09.36
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen