/ Nyheter

God karma?

KarmaCamp feirer jublieum og lover tidenes camp.

Sist oppdatert: 22. juni 2010 kl 09.40
CAMPLIV: Slakkline er en del av campen. Foto: Bernt-Inge Madsen
CAMPLIV: Slakkline er en del av campen. Foto: Bernt-Inge Madsen
Lesetid: 2 minutter

– Alle deltagerne skal uansett få en unik aktivitetsopplevelse hvor alle har det kjempegøy og kjenner en generell opplevelse av mestring, samhold, hygge, fellesskap og god stemning sier arrangør Kristen Reagan.

I år er det KarmaCamp sitt fem års jubileum, og det ligger an til å bli den beste campen så langt. Som tidligere kan alle glade og lekne mennesker fra 18 år og oppover (deltagerne i fjor var mellom 18 og 54 år) være med på yoga, seiling, windsurfing, StandUpPaddleboard, klatring, capoeira, fridykking, slakkline, strandvolleyball, stup/hopp, ZenCoaching, kajakkpadling og andre spennende og morsomme aktiviteter.

Her kan du se video fra fjorårets camp:

Jentene venter

Det er medio juni kun få ledige plasser igjen. Arrangør Kristen Reagan melder at det foreløpig er en overvekt av jenter og oppfordrer spesielt gutta til å melde seg på kjapt og skape balanse i regnskapet.

Nytt av året

Det er knapt plass til flere aktiviteter på de tre dagene campen varer, men i år blir det altså mulighet til å både få og lære og gi bort MaUriMassasje, en spesiell Polynesisk variant som visstnok må oppleves.

Trenger ikke erfaring

KarmaCamp er et uformelt møtested hvor alt av utstyr og muligheter for aktivitet er tilgjengelig på den lille øya. Du trenger ikke å ha noe forhåndskunnskap innen aktivitetene for å kose deg på KarmaCamp, og du velger helt fritt selv hvilke aktiviteter du vil delta på. Mange av instruktørene er topputøvere innen aktivitetene. Blant annet kommer en av verdens høyest utdannede yogainstruktører, Alexander Medin.

Mye moro

Yoga, den lekfulle atmosfæren, stemningen, aktivitetene og naturen på KarmaCamp inspirerer til å være her og nå og glemme bekymringer, stress og mas i hverdag, fortid og fremtid. Det legges til rette for sosiale innslag som fotball, bordtennis, grilling, bålkos, gitarspill og allsang. Og ikke minst finner mange glede og ro i å innimellom bare sitte på et svaberg, puste sjøluften dypt inn og se utover havet.

Campen blir avholdt fra 19.-22. august, på Hestholmen utenfor Brevik.

Publisert 22. juni 2010 kl 09.33
Sist oppdatert 22. juni 2010 kl 09.40
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen