/ Nyheter

Fullt hus på Fri Flyts høstfest

Månefisken var arena for Fri Flyts høstfest fredag kveld, med verdenspremiere på Level 1 Productions REALTIME og visning av Tanner Halls BELIEVE. Lokalet var fyllt til brannforskriftenes maksimumstall av feststemte mennesker.

Sist oppdatert: 15. september 2007 kl 22.02
Nesten 500 feststemte fikk plass på Månefisken.
Nesten 500 feststemte fikk plass på Månefisken.
Lesetid: 2 minutter

Fri Flyts høstfest på Månefisken har blitt en hyggelig tradisjon, og i år sørget Bula og Discovery Channel for at arrangementet lot seg gjennomføre med godt innhold. Knapt 500 feststemte mennesker kom seg innenfor dørene fredag kveld før brannforskriftene sa stopp.

Først på agendaen sto en definitiv verdenspremiere på Level 1 Productions nyeste film, REALTIME, rykende fersk overført via FTP rett fra produsent Josh Bermans datamaskin. Filmen bød på en særdeles velsmakende intro, som må være blant de beste som er laget. Deretter bar det ut på tur verden rundt etter kalenderåret, et nytt og originalt plott innen genren. Level 1-filmene er naturlig nok mest jibbe-orientert, men selv pudderfolket fikk sin anerkjente dose. Flere norske kjørere dukker opp underveis i filmen, blant annet fra Røldal og MegaPark i Oppdal. Mye bra musikk og ditto sterk kjøring fra et imponerende, men kanskje ikke fullt så kjent arsenal av skikjørere. Med REALTIME viser Level 1 igjen at de er blant bransjens mest innovative og kreative filmskapere.

Tanner Halls BELIEVE har allerede vært ute på markedet noen uker, og filmen har fått mange til å endre oppfatning av den amerikanske superstjernens skiferdigheter. Ikke bare viser han et utrolig vidt spekter i sin kjøring, men han stadfester for alvor at han virkelig KAN stå på ski, også i store fjell som Alaska. Seth Morrison spiller også en betydlig rolle i filmen, og høydepunktet er hans doble forlengssalto fra nærmere 40 meter. Et stunt som er verdt DVD-prisen alene! Og når Royksopp er på soundtracket i tillegg, så fikk publikum på Månefisken virkelig fart på taktfoten.

Speaking of the beat: DJ Herkules snurra skiver som bare han kan til langt på natt, og rundet av en høstfest i tradisjonell Fri Flyt-ånd.

Publisert 15. september 2007 kl 21.08
Sist oppdatert 15. september 2007 kl 22.02
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen