/ Nyheter

Fri Flyt-prisen: Stemmene opptalt

Flere tusen har de siste ukene vært innom friflyt.no og stemt på sine favoritter i de leseravstemte klassene foran lørdagens gallafest på Sentrum Scene, Fri Flyt-prisen. Nå er resultatet klart.

Sist oppdatert: 27. oktober 2008 kl 09.52
Årets gallafest kan du ikke gå glipp av!
Årets gallafest kan du ikke gå glipp av!
Lesetid: 2 minutter

Må Torstein Horgmo på scenen og motta en Fri Flyt-pris? Eller hva med Andreas Håtveit? Eller PK Hunder? Den som kommer på Sentrum Scene i finstasen på lørdag kveld får se, og i tillegg oppleve et spektakulært show med drøssevis av artister og topp underholdning. Mer enn tyve priser skal deles ut, og Fri Flyt lover store stjerner og store overraskelser.

– Dette blir vårt svar på Idrettsgallaen, forteller en entusiastisk ansvarlig redaktør Erlend Sande. Han har nettopp fått avgårde historiens tykkeste Fri Flyt til trykk, og forbereder nå magasinets 10-årsfeiring og Fri Flyt Prisen på Sentrum Scene lørdag kveld.

– Vi har lagt lista høyt for lørdagens arrangement, som jeg tror blir vårt desidert beste noensinne. Her skal vi feire oss selv sammen med våre lesere og alle de strålende utøverne som til daglig sørger for å fylle våre redaksjonelle spalter med sine prestasjoner. Vi skulle selvsagt også ha hatt Madonna og Beyonce på plakaten, men bortsett fra dem har vi mer enn nok av topp underholdning til at dette blir en uforglemmelig kveld. Vi oppfordrer alle våre lesere og abonnenter til å kjenne sin besøkelsestid, for lørdagens gallafest bør man ikke gå glipp av!

Billettene er i salg hos Billettservice.no, og kun noen hundre er lagt ut for salg. 20 års aldersgrense, og pent antrekk / dress to impress.

Publisert 27. oktober 2008 kl 09.51
Sist oppdatert 27. oktober 2008 kl 09.52
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen