/ Nyheter

Filosofien bak friflyt.no

Velkommen til første trinn i Fri Flyts nye nettsatsning. Vi ønsker å utvikle landets beste nettside for friluftsliv, og er lydhøre for innspill. Her kan du lese litt om hvordan siden er bygget opp, og våre visjoner.

Sist oppdatert: 5. november 2004 kl 19.15
Lesetid: 2 minutter

Friflyt.no tar utgangspunkt i at Fri Flyts lesere er en sammensatt gruppe. Folk er ulike både i alder, innstilling og hvilke aktivitet de foretrekker å drive med, men de har en viktig fellesnevner: De vil bruke tiden sin ute i naturen, de har et høyt aktivitetsnivå og en leken innstilling til tilværelsen.

KATEGORIENE: Det er et slektskap mellom alle moderne former for friluftsliv, og vi vet at innenfor Fri Flyts hyggelige leserunivers er en sterk nysgjerrighet på tvers av aktiviteter, aldersgrupper og ferdigheter. På nett som i den trykte utgaven av bladet vårt ønsker vi å gi noe til alle, samtidig som vi er "cutting edge" innenfor hver aktivitetskategori. På den nye nettsiden er all informasjon delt inn i aktivitetskategorier. Slik kan man begynne på bredt universelt nivå, men også klikke seg nedover til det virkelig smale. Slik kan de som kun vil ha jibbing sile bort alle annen informasjon, i likhet med de som kun vil ha basehopping eller elvepadling eller buldring.

FORUM: Også forum er organisert på denne måten, slik at du nå kan velge mellom alle aktive diskusjoner, eller kun diskusjoner innenfor en spesiell akitivtet. Legg også merke til at man nå kan opprette egne tråder som refererer til spesielle artikler. Tråden vil automatisk havne i samme kategori som den aktuelle artikkelen.

NYE ELEMENTER: For deg som bruker er det først og fremst artikkelkategoriene "kalender" og "lekeland" som skiller den nye nettsiden fra den gamle. Kalender-funksjonen gir deg mulighet for å legge ut informasjon om et aktuelt arrangement. Dette er en åpen løsning, og alle brukere kan oppdatere kalenderen i fellesskap.

"Lekeland" er den spede begynnelse på en aktivitetsguide til Norge, sortert etter de samme kategoriene som alt annet stoff på nettsiden, men også etter fylke, stedsnavn og (dersom mulig) gps-koordinat. På sikt vil vi gi brukerne anledning til å selv legge ut slike artikler, men foreløpig ber vi dere sende gode turforslag til nett@friflyt.no.

KOM MED INNSPILL! Dette er bare starten. Som nevnt er vi opptatt av å lage en side i tråd med våre brukeres ønsker. Siden kommer til å bli utviklet i flere trinn i året som kommer. Dersom du opplever bugs, feil eller har innspill til videreutvikling av portalen, send en mail til prosjektleder Anders Waage Nilsen på epost anders@friflyt.no.

Publisert 22. oktober 2004 kl 17.05
Sist oppdatert 5. november 2004 kl 19.15
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen