/ Nyheter

Filmanmeldelse: No correct way

Her har vi Rome Snowboards sin teamvideo. En bra trailer på vårparten og et variert og godt team hjelper på, men forventningene var ikke helt i skyene.

Sist oppdatert: 25. november 2008 kl 11.41
IMPONERT: Anmelder Amble er imponert over Rome sin nye teamvideo. Terningkast 5.
IMPONERT: Anmelder Amble er imponert over Rome sin nye teamvideo. Terningkast 5.
Lesetid: 2 minutter

Og så kommer filmen. Intensitet, lekenhet, stor variasjon i kjørestil og elementer pluss en god produksjon gjør dette til en positiv opplevelse.

No correct way starter omtrent slik: Bang! Mye god kjøring og en litt rusten gjennomført følelse i en intro som skaper masse nysgjerrighet, alt til en glad hippieaktig låt.

Marius Ottestad tar over med hard kjøring, mange triks, mange skumle hopp og dropp, og hard god rock. Hard snowboardkjøring og ramme 14 årige vokalister fungerer veldig godt sammen. Med L.N.P. kommer hippiefølelses så til de grader tilbake. Som Richie Jackson på skateboard har L.N.P samme stil og lekenhet i kjøringen, og har en veldig underholdende part. M.F.R. leverer også varene så til de grader. Denne jenta her kjører solid, stilrent og tøft. Urban, pillows og hopp, hun tar alt på strak arm.

No correct way har ikke alltids de peneste bildene, de beste vinklene eller de mest unike linjene, men helheten er god. Det er litt synd at så mange av linjene som blir kjørt har spor i seg fra forrige run og bussturneen er litt overflødig. Uansett klarer de å formidle stemning og en følelse som gjør at du vil ut å kjøre. Lekenheten og kreativiteten går hånd i hånd gjennom hele filmen. Det er uhøytidelig og nært på en god måte, for filmen er godt redigert og kjørerne leverer i massevis.

Yan Doffin og Max Legend er to gode eksempler på det her. To hobbygangstere med mengder av talent. Morsomme jibs, god backcountry kjøring, store hopp, stor stil og større klær i skjønn forening, perfekt akkompagnert av Mastah Killah.

En teamvideo skal vise frem kjørerne, og nettopp det klarer Rome veldig godt med denne filmen. Kjempestor variasjon, alle stilarter og veldig god kjøring. Uhøytidelig og lekent er vel de to sterkeste stikkordene. Det er også veldig mye god musikk i filmen. Godt rock, og litt hip-hop, som fungerer veldig godt med kjøringen og stilen til de enkelte kjørerene.

Dessuten, Eirikur ”Eiki” Helgason sin avslutningspart må trekkes frem, utrolig morsomt, og veldig imponerende!

Rome Snowboards lykkes med No correct way.

Terningkast: 5

Publisert 25. november 2008 kl 11.41
Sist oppdatert 25. november 2008 kl 11.41
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen