/ Nyheter

Field Productions med teaser på "Magic Moves"

Helnorske Field Productions, med produsent Filip Christensen (19) i førersetet, droppet i dag teaseren på årets kommende skifilm, ”Magic Moves”. Se den her!

Sist oppdatert: 10. juli 2007 kl 15.57
"Magic Moves" er tittelen på årets film fra Field Productions.
"Magic Moves" er tittelen på årets film fra Field Productions.
Lesetid: 3 minutter

Om tittelen ”Magic Moves” har Filip Christensen følgende å fortelle:

– Mange av kjørerne er hekta på trylling og magi, og vi kommer til å spille på dette i introen og som tema. PK Hunder er for eksempel helt rå på kort-tricks. Noen mestrer magic moves, andre ikke. Det blir nok litt av humoren i det hele.

Gjengen fra Field Productions har vært mye på farten denne sesongen, og reist over hele Norge for å filme materiale. Også en tur til Sveits, og et lengre opphold i Colorado, danner geografisk plattform for innspillingen.

– Vi har vært skikkelig uheldige med været og snøen på noen av turene, men alt i alt har sesongen sikret meg de beste klippene noen gang. Spesielt vår heli-shoot på Stryn ble helt fantastisk. Denne sesongen har vi også filmet en god del frikjøring, og Ål-mafiaen vil få en egen part i filmen. Det blir selvsagt også kjører-parts, i tillegg til rene location-parts som fra Stryn og Lofoten. PK Hunder kan jeg garantere får en helt enorm part, han har kjørt helt utrolig hele sesongen.

– Hva annet er nytt for årets film?

– Det blir en helt ny sammensetning og redigering, og et litt nytt og annerledes format, for de som kjenner våre filmer fra før. Vi har dessuten brukt en god del audio i år, både for dialog og lydeffekter. Videre har vi brukt cable-cams og andre filmtekniske installasjoner for å tenke litt nytt og kreativt, og det har virkelig blitt bra.

– Den eldre generasjonen synes kanskje rekkverk-kjøring blir litt døllt i lengden?

– Vi har fått signaler om det, og derfor kommer vi til å lage en egen urban-part som man bare kan skippe dersom man ikke har noe forhold til railing. Totalt satser jeg på at filmen ender opp på rundt 35 minutter, pluss utrolig mye og bra bonusmateriale, derav veldig mye snowboardkjøring.

19-åringen fra Lørenskog har det siste året vært filmprodusent på heltid, og arbeidspresset begynner å bli merkbart. Ikke nok med at ”Magic Moves” skal distribuers i USA gjennom Level 1 Productions, og i hele Norden bl.a. gjennom Nordisk Film. Filip skal også redigere en halvtimes dokumentar for TV Norge fra sesongens Norway Freeride Cup som kommer på skjermen til høsten. ”Magic Moves” blir også en av filmene på Fri Flyt Film Tour til høsten.

– Ja, det er hektisk nå, men artig også. Det er jo tross alt dette jeg lever og ånder for, avslutter en småstressa Filip Christensen foran PC´en i kjelleren.

Følg linken til høyre for å se teaseren på ”Magic Moves”

Publisert 10. juli 2007 kl 15.44
Sist oppdatert 10. juli 2007 kl 15.57
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen