/ Nyheter

Fet novemberutgave

I disse dager er høstens andre utgave av Fri Flyt på vei ut til abonnentene og bladkioskene. Den 148 siders feite utgaven er fullpakka med masse knallbra vinterstoff og en av leserne kan denne gangen vinne en gratistur til Canada!

Sist oppdatert: 4. november 2004 kl 12.31
Puddersnøens evangelium. Fri Flyt er blitt feitere og bedre enn noensinne.
Puddersnøens evangelium. Fri Flyt er blitt feitere og bedre enn noensinne.
Lesetid: 3 minutter

I Fri Flyts novemberutgave som er ute denne uka, forteller dessuten Everest-jenta Cecilie Skog for første gang om planene om en norsk K2-ekspedisjon. Dette er noe av det du kan lese om i Fri Flyts novemberutgave:

TUNG TEST: Fri Flyts testteam har hatt 60 par alpinski under lupen. Tidenes største skitest noensinne.

FLYGELEDER PÅ JOBB: Fri Flyts fotograf Endre Løvaas var med da superjibber Tanner Hall fløy høyt over Røldal.

KALDT I CANADA: Sammen med skikjøreren Per Mundhjel dro Fri Flyts fotograf og skribent Simen Berg tvers gjennom Canda på jakt etter pudder. Han fant det han lette etter.

SUVERENT I SVERIGE: Kittelfjäll er et svensk skisted du neppe har hørt om. Men du ønsker nok å dra dit etter å ha lest reportasjen i Fri Flyt!

HVITE HØYDEMETER: I sveitske Engelberg velsignes snøen av munker og 2000 høydemeter gir nesten ubegrenset med frikjøringsmuligheter. Fri Flyt presenterer en fyldig offpisteguide til et av Alpenes aller beste steder.

JIBBESJEF PÅ NORGESBESØK: Tanner Hall har vært høyt over Røldal. Fri Flyts seniorfotograf Endre Løvaas var selvsagt på plass.

TOPPTUR I SOGN: I Sogndal er ingen egentlig opptatt av Jotunheimen og Hurrungane. Grunnen er at skikjøringen er bedre utenfor stuedøra. Fri Flyt-skribent Tor Olav Nålsund gir deg guiden til fire toppturer rundt vestlandsbygda.

KITEFORBUD: Norske myndigheter vil forby kite- og skiseil nord for Bergensbanen. Grunnen er at "kiteskiing ikke er å se på som tradisjonell turvirksomhet". Fri Flyt fikk miljøvernminister Knut Arild Hareide til å svare for forbudet og fortelle om det forestående "Friluftslivets År"

OVER SKOGGRENSEN: Cecilie Skog har nettopp kommet ned fra Everest, men sikter mot nye høyder. Fri Flyts Anders Waage Nilsen møtte Ålesund-jenta og fikk vite hemmeligheten: Til våren skal Cecilie bestige 8611 meter høye K2 sammen med en gruppe norske klatrere. Det myteomspunnede fjellet er regnet for verdens mest krevende utfordring for klatrere.

BRETTMESTEREN: For ti år siden var Shaun White prøvekjører i US Open. Nå har 18-åringen med det store røde håret allerede vunnet det emste. I det nye Fri Flyt kan du lese historien om da brettmesteren var i Norge for å møte fansen.

TRICKTIPS: Brettkjører Dan Espen Møller Larsen forklarer hvordan du skal dra på i terrenget med en "Frontside 360" og den svenske jibbestjernen Niklas Karlström lærer bort en "Switch 540".

STÆSJ: Over syv sider har vi tatt en titt på vinterens fottøy for snowboard, alpint, telemark og randinnee. I tillegg kan du lese om den nye Whiteout-kolleksjonen og om Kristian Breivik som driver hjemmeproduksjon av surfebrett på Jæren.

EKSPONERT: En reise i bilder. Over 20 sider med blinkskudd fra noen av Norges og verdens aller beste fotografer!

CANADA-KONKURRANSE: En av Fri Flyts lesere kan i tillegg vinne gratistur til Canada. Forutsetningen er at du har lært deg klokka skikkelig!

Publisert 4. november 2004 kl 11.54
Sist oppdatert 4. november 2004 kl 12.31
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen