/ Nyheter

Feit, feitere, Fri Flyt nummer 37

Postmenn over det ganske land melder nå om kink i ryggen. En overvektig utgave av Fri Flyt er på vei til kiosker og abonnenter over det ganske land.

Sist oppdatert: 1. november 2005 kl 16.35
Fri Flyt med rekordmange sider.
Fri Flyt med rekordmange sider.
Lesetid: 2 minutter

Nå er vinteren like rundt hjørnet, og det er på tide å forfatte årets ønskeliste og planlegge årets pudderopplevelse. Legg ingen planer før du har fått med deg Fri Flyts novemberutgave! I Fri Flyt nummer 37 serverer vi et velsmakende 164-retters måltid bestående av eksotiske reiseopplevelser, temareportasjer, intervjuer, sladder og masse stoff om årets utstyrsnyheter.

Gjør klar for timesvis i godstolen!

STOR SKITEST: Dette er utgaven du må få med deg om du har tenkt å investere i twintip-ski eller pudderski! Vi har testet 15 fatskis og 21 parkski. Testen er gjennomført på vintersnø.

PUDDERJAKT I KASHMIR: Tobias Liljerioth hadde hørt rykter om en ny gondol til 4100 meters høyde Kashmir, i nabolaget til Himalaya. Men i dette området ulmer konflikten under overflaten. Og hva om heisen ikke går?

SKIBOMS I SÆRKLASSE: Fri Flyt dro på loffetur til alpene med storfjellslegendene Seth Morrison og Brad Holmes, på jakt etter filmbare snøforhold i 7 steder og 3 land på en drøy uke, langt fra helikoptre og store budsjetter.

MAKTDEMONSTRASJON: Les om Kristen Reagans episke kamp for å klatre til opp ruten ”demonstranten” på Skogshorn i Hemsedal. Midtvinters. Mutters alene.

SPONSORDRØMMEN: Fri Flyt tar et dypdykk inn i en verden av gratisprodukter, reisepenger og knitrende fargerik goretex. Pokalene er ikke viktig lenger. Nå er det dealen din som gjelder.

BARDONECCHIA: Espen Lystad dro til Bardonecchia for å ta bilder i den italienske alpebyen som skal huse OL i snowboard. Med det var ikke snø.

STOR SURF: På Tahitii finner du bølgen Teahupoo. Et tjukt monster av vann, med en kraft som overgår alle andre kjente bølger i verden.

TOPPTURER I HAVET: I skyggen av Lyngen, ut mot storhavet, finner du Skjervøy, som er omgitt av fantastiske fjell. Vi gir deg guiden til noen av de flotteste toppturopplevelsene i Nord-Norge.

MASSE PARKLIV: Bli med til Mammoth Mountain, verdens beste lekeplass for skeive rotasjoner. Og til Hafjell, hvor den norske jibbe-eliten er konger på haugen.

MARTE-LISE: Marte-Lise Karlsen er en av landets beste kvinnelige skikjørere. I Fri Flyt snakker hun ut om konkurransenerver, kynisme, jobben som sykepleier og hvordan skisporten har utviklet seg.

Publisert 1. november 2005 kl 14.42
Sist oppdatert 1. november 2005 kl 16.35
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen