/ Nyheter

Alt om Fri Flyt-prisen

Billettsalget til Fri Flyt Prisen på Sentrum Scene lørdag 1. november går unna, og er du blant de som får sikret deg billett, så har du jammen mye å glede deg til. Høstens gallafest blir garantert et høydepunkt!

Sist oppdatert: 30. oktober 2008 kl 09.38
Årets høydepunkt: Fri Flyt Prisen på Sentrum Scene, lørdag 1. november.
Årets høydepunkt: Fri Flyt Prisen på Sentrum Scene, lørdag 1. november.
Lesetid: 4 minutter

Med både Fri Flyt Prisen og feiringen av Fri Flyts 10-årsjubileum på èn og samme arena, så blir det garantert et heidundrende show. Direktelinken til Billettservice.no finner du til høyre. Prisen er 275 kr + avgift, og det er 20-års aldersgrense med alle rettigheter. Pent antrekk - dress to impress.

Her er litt av det du kan få oppleve lørdag 1. november på Sentrum Scene:

Fri Flyt-prisen - fullspekket show med stjernekjørere, artister og store overraskelser fra inn- og utland.

Live: Katzenjammer, Mikkel Bang´s Koomlååks, GT Sara, og et times sett med 7-manns orkesteret The Hip Hop Tribute Band, bestående av noen av landets beste musikere som drar hip-hop-klassikere som ingen andre. DJ Herkules og DJ Captain T snurrer den beste vinylen til langt på natt.

Frem til fredag 24. oktober kunne du stemme på dine favoritter i kategoriene for Årets utøvere innen ski, snowboard og bratt friluftsliv. I tillegg har en stor jury jobbet intenst med å finne frem til verdige vinnere i ikke mindre enn 13 øvrige klasser, slik at det blir over 20 priser som skal deles ut til personer og organisasjoner.

– Fri Flyt-prisen er en prisutdeling til norske utøvere og organisasjoner som gjør det skarpt innen våre idretter, og men vanligvis ikke får den medieoppmerksomhet de fortjener. Dette er likevel forbilder og idoler for dagens ungdom, forteller ansvarlig redaktør i Fri Flyt Erlend Sande.

Seth Morrison er en av mange kjente utøvere som blir å treffe på Sentrum Scene lørdag kveld. Få, om noen skikjørere, har flyttet grenser så hardt som Morrison de siste ti-femten årene. I den siste TGR-filmen "Under the influence" viser han nok en gang at storfjellskjørere er som god vin: De blir bare bedre med årene. Rå linjer, stor fart, og selvsagt gedigne front- og backflips som bare Morrison gjør. Den jordnære legenden kommer til Fri Flyt-prisen ens ærend for å motta en velfortjent hyllest for sine prestasjoner det siste tiåret. Høyst fortjent, vil mange hevde.

Et tyvetalls priser skal deles ut i beste MTV-stil, med spenstige artister og topp underholdning. Snowboardproffen Mikkel Bang har ligget i hardtrening med sin duo Koomlååks, og har spesialskrevet to nye låter for anledningen.

Plateaktuelle Katzenjammer behøver neppe særlig inngående presentasjon, og den spreke jentegruppa skal selvsagt dra noen låter fra scenen.

The Hip Hop Tribute Band er en gruppe satt sammen av fremstående norske rappere og musikere, som fremfører hip-hopens største hits live med band, DJ, rappere og vokalister. Medlemmene kommer fra blant annet Equicez, Klovner i Kamp og D`Sound, samt DJ Nasty Kutt, Gil Bonden, med fler. ”California Love”, ”Killing Me Softly”, ”Golddigger”, ”Ready og Not”, ”Rapper`s Delight”, ”Jump Around”, ”Fight for Your Right (To Party)” osv. Her garanteres fullt trøkk!

– For de som følger litt med innen ski, snowboard og bratt friluftsliv, så blir lørdag kveld den reneste kjendisfesten. Hit kommer alt fra folk som har stått på toppen av Everest med ski på beina til de som har surfet de største bølgene, sammen med flere X-Games vinnere og filmstjerner som noen gang har vært samlet i et lokale her til lands, forteller redaktør Erlend Sande, med lomma full av overraskelser.

Gå ikke glipp av årets begivenhet, fin frem finstasen og sikre deg billett hos Billettservice.no. Direktelinken finner du til høyre.

Her er kategoriene du kan stemme på frem til fredag 24. oktober:

SKI

Årets mannlige utøver

Årets kvinnelige utøver

SNOWBOARD

Årets mannlige utøver

Årets kvinnelige utøver

BRATT FRILUFTSLIV

Årets mannlige utøver

Årets kvinnelige utøver

Årets fotograf

Her er kategoriene hvor juryen fortsatt diskuterer seg frem til vinnerne:

Årets prestasjon

Årets gjennombrudd

Årets filmpart

10 ÅR / JUBILEUMSPRISER

10-årets norske film

10-årets miljøskaper

10-årets prestasjon

Ski

10-årets mannlige utøver

10-årets kvinnelige utøver

Snowboard

10-årets mannlige utøver

10-årets kvinnelige utøver

Bratt friluftsliv

10-årets mannlige utøver

10-årets kvinnelige utøver

Spesialpriser

10-årets internasjonale utøver

Stunt-prisen

Norrøna-prisen

Hedersprisen

Billett til Årets Gallafest sikrer du deg ved å klikke deg direkte til Billettservice.no, via linken til høyre.

Publisert 20. oktober 2008 kl 14.08
Sist oppdatert 30. oktober 2008 kl 09.38
annonse

Relaterte artikler

annonse
Ole Christian Mork Fri Flyt
Flere gjester hos SNØ enn i fjor sommer

Økning i antall sommergjester hos SNØ

Shishapangma Kristin Harila rekord
Besteg Shishapangma

Rotteracet har startet

LIGHT LINES: Pengene fra auksjonen av bildet fra Store Ringstind i Jotunheimen skal gå til kampen mot utbyggingen.
Bruker fotoprosjekt i kamp mot regjeringens planer

Auksjonerer bort bilde i kampen mot myndighetenes omdiskuterte planer

KLAR: Når Kristin Harila setter seg mål går hun all-in. Nå er hun klar for verdensrekordforsøk. Foto: Privat
Kristin Harila vil bestige 14 fjell over 8000 meter

Prøver igjen: – Kan bli historisk i sitt nye forsøk

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen